Neler Yeni

18 yaş altı en iyi banka hangisi ?

=Geralt of Rivia=

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
cihan
İlgilendiği Kategoriler
TEKNONOJİ
Ağalar 16 yaşımdayım banka hesabı açmak istiyorum fakat kafam biraz karışık sizce 18 altı en iyi hizmeti hangi banka veriyor?
benim için para çekme/yatırma, gönderme, mobil bankacılık ve yatırım (vadeli hesap, döviz işlemleri vb.) konusunda iyi olması önemli yani daha doğrusu 18 yaş üstünden olabildiğince az eksiği olmalı.
Önerilerinizi bekliyorum.

Muhammed.eminn

80+ Bronze
Ağalar 16 yaşımdayım banka hesabı açmak istiyorum fakat kafam biraz karışık sizce 18 altı en iyi hizmeti hangi banka veriyor?
benim için para çekme/yatırma, gönderme, mobil bankacılık ve yatırım (vadeli hesap, döviz işlemleri vb.) konusunda iyi olması önemli yani daha doğrusu 18 yaş üstünden olabildiğince az eksiği olmalı.
Önerilerinizi bekliyorum.
16 yaşında bu dedikleriniz olmaz yani bende 16 yaşındayım şuan tosla kullanıyorum akbankin alt markası bayada memnunum tavsiye ederim sizede

=Geralt of Rivia=

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
cihan
İlgilendiği Kategoriler
TEKNONOJİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
16 yaşında bu dedikleriniz olmaz yani bende 16 yaşındayım şuan tosla kullanıyorum akbankin alt markası bayada memnunum tavsiye ederim sizede
aslında 18 altı banka hesabı açılabiliyor benim demek istediğim hangi banka 18 altına en az kısıtlamayı veriyor

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,552
İsim
Olcay akbulut
iş bankası veya yapıkredi hocam

iş bankası ilk imzaya bakın derim güzel olanakları var

YURTSEVENGAMER

80+ Silver