18 yaş altı en iyi banka hangisi ?

Reaksiyon skoru
151
Ağalar 16 yaşımdayım banka hesabı açmak istiyorum fakat kafam biraz karışık sizce 18 altı en iyi hizmeti hangi banka veriyor?
benim için para çekme/yatırma, gönderme, mobil bankacılık ve yatırım (vadeli hesap, döviz işlemleri vb.) konusunda iyi olması önemli yani daha doğrusu 18 yaş üstünden olabildiğince az eksiği olmalı.
Önerilerinizi bekliyorum.

Ağalar 16 yaşımdayım banka hesabı açmak istiyorum fakat kafam biraz karışık sizce 18 altı en iyi hizmeti hangi banka veriyor?
benim için para çekme/yatırma, gönderme, mobil bankacılık ve yatırım (vadeli hesap, döviz işlemleri vb.) konusunda iyi olması önemli yani daha doğrusu 18 yaş üstünden olabildiğince az eksiği olmalı.
Önerilerinizi bekliyorum.
16 yaşında bu dedikleriniz olmaz yani bende 16 yaşındayım şuan tosla kullanıyorum akbankin alt markası bayada memnunum tavsiye ederim sizede

16 yaşında bu dedikleriniz olmaz yani bende 16 yaşındayım şuan tosla kullanıyorum akbankin alt markası bayada memnunum tavsiye ederim sizede
aslında 18 altı banka hesabı açılabiliyor benim demek istediğim hangi banka 18 altına en az kısıtlamayı veriyor

iş bankası veya yapıkredi hocam

iş bankası ilk imzaya bakın derim güzel olanakları var

İlk imza kullanıyorum memnunum.
Fon alımı yapabiliyorum mesela döviz de alabiliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İş bankası*

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,308
Üyeler