Arama sonuçları: *

1. B

Ailem oyunlara para yatirmama izin vermiyor

Hangi oyunlara yatıracaksın?
  2. B

Papara, nays, ininal vb. arasından hangisi Daha iyi

ininal öyle bi çekiyoki öyle böyle değil bi ara fazla yatırmıştım nutkum tutuldu çektiği parayı görünce :D
  3. B

sadece oluştururken istiyor cashbackleri güzel akbankdan para yatırırken komisyon almıyor diğer bankalara para atabilyosun onlar sana atabiliyor falan ben papara kullanıyorum
  4. B

ininal aralarında en kötüsü olabilir
  5. B

arkadaşlar bakarasanız sevinirim biraz acil

Herhangi bi yakinindan veya arkadaşından kullanabilirsin NFC özelliğini maksimum 30 dkni alır ama veli izni lazim
  6. B

Müsaitseniz bi banka önerir misiniz?

mecbur bekliceksiniz o zaman yada şansınızı deneyeceksiniz
  7. B

eski kimlikse git yenisiyle değiştirmek istiyorum de değiştirirler belki
  8. B

Yaşın kaç ki hocam
  9. B

Kimliğin gelmesi uzun işte o kadar o da eve geliyor zaten hallolur yani hocam elbet fotoğraf koydurmanız gerekicek erkenden halledin bence
  10. B

Papara Hesabimi Onaylamaya Çalistim Ve Başvuru Alindi Tahmi̇ni̇ Kaç Gün Sürer

onaylıydı zaten garip olan o elde kalanlardan birini yollamışlar yol üstü :D
  11. B

Papara Hesabimi Onaylamaya Çalistim Ve Başvuru Alindi Tahmi̇ni̇ Kaç Gün Sürer

Yav ben paparamda adım soyadım olucak diye seviniyodum millet 1 haftada geliyo dedi benimki 2 günde geldi şüphelenmiştim zaten ad soyad hiç bişey yok dümdüz yollamışlar elde kalanlardan birini üzülmüştüm görünce şsdfksdf
  12. B

Kimlik yenilemesi maks 1 saat o da sıra olursa kimlik gelince paparayı 10 dkda kuruyor zaten
  13. B

yksye bile girilmiyor fotosuz kimlikle üniversite düşünüyorsa koydurması şart bu sene zaten
  14. B

hocam kimliğe foto yaşı 15 bence 15ten büyüksünüzdür elbet bi gün koydurmanız gerekicek onu halledin üstüne bide papara 10 dkda hallolur papara işi bence böyle yapın 2 işi birden halletmiş olursunuz
  15. B

Garanti BBVA 18 yaş altı hesap açmak ve kart almak

hocam 2si birden imkansız sıkıntılar var 1 tane yetmiyor mu ve avantajları neler açıklarsanız sevinirim
  16. B

Bu dekont sahtemi? Yardim edin

Elimde boğazda bir köprü ve galatada bir kule var bide topkapıda saray hepsi ama hepsi 4000 bin değil 3000k değil sadece 2k 2 bin tl gönder hemen hallediyim tapu işini
Top Bottom