Arama sonuçları: *

1. Birol Azak

Faizsiz kredi nasıl alırım ?

Hocam akbank yeni müşterilere faizsiz 20K kredi veriyor diğer bankalarda genelde 10K faizsiz kredi veriyor bakabilirsin ama genelde bu faizsiz kredilerin vadesi 3-6 ay arasında olur daha uzun vadede bulmak çok zor
  2. Birol Azak

Borçlarımı ödeyemiyorum

Hocam eğer 1300 üstü kredi notun varsa vakıfbankın skylimit diye bir olayı var maaşına göre bir limit belirleniyo örneğin sana 1 milyon TL limit belirlendi bunun 500bini ihtiyaç kredisi 300 bini ek hesap 200 bini ev kredisi gibi istediğin zaman buradan kredi çekebilirsin faiz oranları normal...
  3. Birol Azak

Taşıt kredisi hakkında yardım

Selamlar 150bin TL civarında bir motosiklet almak istiyorum ve bunun için taşıt kredisi çekmeyi düşünüyordum. QNB Finansbank'a gittiğim zaman motosiklet için taşıt kredisi veremeyiz ihtiyaç kredisi verebiliriz dediler. Böyle bir durum var mı ? (Sitelerinde motosiklet kredisi taşıt kredisi...
  4. Birol Azak

Enpara kredi kartı ile ilgili bilgi alabilir miyim

Kullanmazsan bir şey olmaz , taksit yapmazsan harcadığını ödersin ama ödeme tarihini geçirirsen yine faiz eklenir üstüne.
  5. Birol Azak

Bazı kampanyalar dışında taksitli alışverişlerde diğer kredi kartlarında olduğu gibi belirli oranda faiz ödüyorsun.
  6. Birol Azak

Aidat falan yok ama faiz var tabikide ayrıca bir gelirin yoksa kredi kartını verirler fakat limiti büyük ihtimal 2000TL falan olur
  7. Birol Azak

18 yaşında biri kredi notunu nasıl yükseltir

Kredi kartı veya kredi kullanmadan kredi notu yükseltemezsin yükseltmek için şunları yapabilirsin ; -Düzenli olarak kredi kartından harcama yap -Kredi/Kredi kartı borcunu düzenli öde -Kredi/Kredi kartı borcunu asgari ödeme -Kredi kartı limitini gelirine oranla düzgün bir biçimde belirle...
  8. Birol Azak

Kredi erken kapatılırsa kalan faiz düşer mi?

Genelde düşüyor fakat müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin.
  9. Birol Azak

Papara'ya Prime %50 cashback geldi

Para bile değil bu bu zamanda
  10. Birol Azak

Tosla Tosback nasıl kullanılır

bu önceki zamanlarda toplam kazandığın tosback 1657618551 şu an hesabına para yatmadıysa bir şey kullanamazsın
  11. Birol Azak

Kyk Kredisi Harçlık Avans Nasil Kullanilir ?

Benim bildiğim kadarıyla ziraat uygulamasından harçlık avans kısmına gelip tıkladığın zaman hangi karta para yatırılacağı falan çıkıyor ordan kartını seç harçlık avans bakiyen normal bakiye olarak kartına gelir
  12. Birol Azak

16 Yaşında Banka Kartı Çıkarmak İçin Şubeye Gitmek Şart Mı?

Velin ile şubeye gitmen gerekiyor
  13. Birol Azak

Paparaya para attım gelmedi

ozaman arayın müşteri hizmetlerini yardımcı olurlar
  14. Birol Azak

Paparaya para attım gelmedi

ne kadar oldu yükleyeli ?
  15. Birol Azak

Papara Kart vs Tosla Kart

vallaha hiçbir fikrim yok ben arkadaşlarla para transferi yapmak için almıştım paparayı
  16. Birol Azak

var hemde 25 tl ye kadar
  17. Birol Azak

oyun ve markette kullanacaksan dediğim gibi toslaa al papara oyunlarda cashback vermiyor ama tosla istegelsin , getir , yemeksepeti , banabi,dominos , mcdonalds , epic games , ps store , steam , microsoft store ve carrefoursa'da cashback veriyor yani senin için kullanışlı 1618995510 tüm...
  18. Birol Azak

ben yaklaşık 1-1.5 yıldır kullanıyorum hiç eksisisini görmedim hatta artısı var mesela istediğin bir banka kartını kaydedip istediğin miktarda para transferi yapabiliyorsun (0 komisyon) ama paparada kendi adına kayıtlı banka hesabı olması lazım
  19. Birol Azak

ikisinide kullanıyorum tosla daha güzel bence paparada max 15 tl cashback varken toslada 25tl cashback var ayrıca steam ,epic games, microsoft store gibi yerlerde ve epin alımlarında da cashback uygulanıyor
Top Bottom