Neler Yeni

16 Yaşında Banka Kartı Çıkarmak İçin Şubeye Gitmek Şart Mı?

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Merhaba, 16 yaşındayım ve bir banka kartı çıkarmak istiyorum ancak bankalar hafta içi ve saat 17.00'a kadar açık. Benim de okulum tam o saatte bittiği için şubeye gitmem zor. Okuldan izin alıp 1-2 ders erken çıkmam gerekecek bu yüzden uğraşmak istemiyorum. Reşit olmayanların kart çıkarmak için şubeye gitmesi şart mı? Mobil uygulamadan bu yaşta işlem sağlanamıyor ve babam kendi hesabından açarsa kendi adına bir kart açabiliyor. Şubeye gitmeden halletmem mümkün mü? Bilgilendirirseniz sevinirim.
(Vakıfbank)

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Merhaba, 16 yaşındayım ve bir banka kartı çıkarmak istiyorum ancak bankalar hafta içi ve saat 17.00'a kadar açık. Benim de okulum tam o saatte bittiği için şubeye gitmem zor. Okuldan izin alıp 1-2 ders erken çıkmam gerekecek bu yüzden uğraşmak istemiyorum. Reşit olmayanların kart çıkarmak için şubeye gitmesi şart mı? Mobil uygulamadan bu yaşta işlem sağlanamıyor ve babam kendi hesabından açarsa kendi adına bir kart açabiliyor. Şubeye gitmeden halletmem mümkün mü? Bilgilendirirseniz sevinirim.
(Vakıfbank)
Velinizin gidip açıyor olabilmesi lazım siz açamayabilirsiniz.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
(Vakıfbank)
Maalesef yanında veli olması lazım.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Reşit olmadığın için aile bireyin ile gidip çıkarttıracaksın.
Okulda son 2 dersinin çok da senin için önemli olmayan bir güne denk getir ve çık bir şey olmaz.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
18 yaşını tamamlamamis kişiler için veli gereklidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
Kendin çıkartamıyorsun

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Veli gerektiğinin farkındayım, onu belirtmeyi unutmuşum😊
Online veya şubeden ama ben orada bulunmadan benim adıma hesap açılabilir mi merak ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,102
Üyeler
163,946
Son üye
barmaley02
Top Bottom