Arama sonuçları: *

1. Devastator

Papara Para Yüklenmedi

Parayi yollarken açıklamaya senin papara kodunu yazmadiysa para sana ulasmaz. Paparada askıda kalır. Papara müşteri hizmetleri ile görüş hallederler
  2. Devastator

Nays iş bankası müşterisi olma hakkında

Canli destek değil de tam olarak görüntülü görüşüyorsunuz oradaki temsilci ile. Bankaya gitmenize gerek yok. Sizin resminizi vs çekiyor kimliğinizi çekiyorsunuz bitiyor
  3. Devastator

Nays ile Bedava Para Kazanma

Iade edince benden aliyor direk cashback parasını
  4. Devastator

Papara havale EFT kaç dk

Ortalama 5dkda gelir
  5. Devastator

Nays Trendyol %15 İndirim.

3 iş günü diyor ama bende aldığım günün ertesi sabahı geliyordu
  6. Devastator

Nays Trendyol %15 İndirim.

Çalışıyor %10ken alıyordum çalışıyordu
  7. Devastator

Nays hediye paramı yatırmadı!

Bende hiçbir sorun olmadı 12 saat bile sürmeden yatti 2 defa ayri günlerde aldim bir de
  8. Devastator

nays iade olucak mı ?

Aylık 100 TL yazıyor bunda 500 tlsini buradan al mesela bence daha karlı
  9. Devastator

nays iade olucak mı ?

Valorant oynamıyorum fakat direk valorant içerisinden de alabilirsin riot games üzerinden. Zaten naysta riot gamese %20 veriyor. Neden hepsiburadada %10 iade alasin ki fiyatlar benzerse
  10. Devastator

nays a üye oldum şimdi sipariş için ne yapmalıyım

Atmye gitmenize gerek yok sim kart blokesini kaldirmak icin ayni seyi ben de yasamistim. Is bankasi uygulamasini indirin giris yapmaniza vs de gerek yok ana ekranda ayarlar kisminda sim kart blokesini kaldirma yeri var oradan Halledebilirsiniz
  11. Devastator

Sorununuz ne tam olarak alışveriş yaparken hata mi veriyor yoksa para gönderirken mi sıkıntı yaşıyorsunuz
  12. Devastator

Üyelikte standart kimliğinizi vs istiyorlar o kadar ekstra bir şey yok ama siz bilirsiniz
  13. Devastator

3 gün içerisinde bildirim geliyor cash back olduguna dair 1681229115 Hesabinizi onayladiniz mi yani müşteri hizmetleri ile görüntülü görüşüp sizin adınıza hesap aciyolardi is bankasinda
  14. Devastator

Yatırması ücretsiz ama sen bilirisn
  15. Devastator

Nays VS Papara hangisi tercih edilmelidir ?

Steamde ödeme yaparken sadece visa yazan yeri secip kart bilgilerini girin digerlerinde hata veriyor
  16. Devastator

Nays daha avantajli %20 cashback veriyor
  17. Devastator

Ikisini de kullaniyorum naysi kullanali 3.5 ay felan oldu toplam 280 tl kazanmışim naystan. Paparayı 4 yıldır felan kullaniyorum 380 tl civarı kazanmışim. Şahsen youtube amazon vs ödemeleri icin papara. Oyun ve internet alışverişi icin nays kullaniyorum. Ikisinin birbirine göre avantaji var...
  18. Devastator

Nays hangi bankanın?

Hayır yok
  19. Devastator

Nays hangi bankanın?

Hicbirseye para kesmiyor ücretsiz hersey para gönderme yatirma vs.
  20. Devastator

Nays hangi bankanın?

Indireceksin senden müşteri hizmetleri ile görüntülü görüşüp kimlik bilgilerini vs aliyorlar kaydini yapiyorlar daha sonrasinda kullanabilirsin. Şahsen ben kullaniyorum gayry isime yariyor son 3 ayda 250tl alisverislerimden kar yaptim 125 tl da kazi kazandan kazandim. Ama kazi kazan eskisi gibi...
Top Bottom