Neler Yeni

Nays VS Papara hangisi tercih edilmelidir ?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Beyler Nays ve Papara'nın avantajları ve dezavantajları nedir ?

Papara kimlik doğrulaması istiyor fakat Nays istemiyor bana göre Nays CASHBACK bakımından Papara'ya göre daha avantajlı sizin düşünceleriniz nedir ?

Bahadır07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Bahadır07
İkisinide kullanıyorum Papara bana göre daha iyi Nays nasıl kimlik bilgisi istemiyor benden istemişti

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Papara da istemiyor galiba yeni şart falan çıkarmışlar yeni kullanıcılar için
Bir ara kaydoldum ben bu Papara ile alakalı ortalıkta videolar çıktı ceza vesaire korktum ve kapattım 😂

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,442
İsim
Mert Can Ergün

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

WolMies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Gökhan
Paparada hesabımı doğrulamak için kimlik onayda yüz tanıma bölümünde kimlikteki foto ile kendi yüzümü eşleştiremiyor 50 defadan fazla denedim başka nasıl doğrulayabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
Ikisini de kullaniyorum naysi kullanali 3.5 ay felan oldu toplam 280 tl kazanmışim naystan. Paparayı 4 yıldır felan kullaniyorum 380 tl civarı kazanmışim. Şahsen youtube amazon vs ödemeleri icin papara. Oyun ve internet alışverişi icin nays kullaniyorum. Ikisinin birbirine göre avantaji var neden 2sini de kullanmayalim. Tek fark var naysta cashbacklar 3 gün içinde geliyor paparada anında.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Paparada hesabımı doğrulamak için kimlik onayda yüz tanıma bölümünde kimlikteki foto ile kendi yüzümü eşleştiremiyor 50 defadan fazla denedim başka nasıl doğrulayabilirim
Bende böyle uğraştım sonra kapattım hesabı ama Nays ile Papara hemen hemen aynı hatta bazen yüksek oranlarla CASHBACK veriyor bakmanı tavsiye ederim

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Gürkan Yıldırım
Ikisini de kullaniyorum naysi kullanali 3.5 ay felan oldu toplam 280 TL kazanmışim naystan. Paparayı 4 yıldır felan kullaniyorum 380 TL civarı kazanmışim. Şahsen youtube amazon vs ödemeleri icin papara. Oyun ve internet alışverişi icin nays kullaniyorum. Ikisinin birbirine göre avantaji var neden 2sini de kullanmayalim. Tek fark var naysta cashbacklar 3 gün içinde geliyor paparada anında.
steam bynogame gibi sitelerde hangisi avantajlı brom ona göre para atıcaktım bugün onu araştırıyodum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,829
Üyeler
168,203
Son üye
weadsy
Top Bottom