Devastator
80+
- Reaksiyon skoru
- 172
Nays daha avantajli %20 cashback veriyorsteam bynogame gibi sitelerde hangisi avantajlı brom ona göre para atıcaktım bugün onu araştırıyodum
Nays daha avantajli %20 cashback veriyorsteam bynogame gibi sitelerde hangisi avantajlı brom ona göre para atıcaktım bugün onu araştırıyodum
250₺ alışveriş yapacaktım Nays üzerinden Steam'de fakat hata aldım ödeme banka tarafından reddedildi diye sizde de aynısı oldu muNays daha avantajli %20 cashback veriyor
Steamde ödeme yaparken sadece visa yazan yeri secip kart bilgilerini girin digerlerinde hata veriyor250₺ alışveriş yapacaktım Nays üzerinden Steam'de fakat hata aldım ödeme banka tarafından reddedildi diye sizde de aynısı oldu mu
Gece sorun vardı galiba bugün saat akşam 6 civarında denedim ve hesaptan parayı çekti işlemi tamamladıSteamde ödeme yaparken sadece visa yazan yeri secip kart bilgilerini girin digerlerinde hata veriyor
İstediğin ibana para gönderebiliyorsan paparadan iyidir.Beyler Nays ve Papara'nın avantajları ve dezavantajları nedir ?
Papara kimlik doğrulaması istiyor fakat Nays istemiyor bana göre Nays CASHBACK bakımından Papara'ya göre daha avantajlı sizin düşünceleriniz nedir ?
Her hesaba gönderiyorsun ayrıca ücretsiz bir şekilde hem her gün bir miktar para yatırıp kazı kazan kazanıyorsun minimum 5₺ para veriyorİstediğin ibana para gönderebiliyorsan paparadan iyidir.