Nays VS Papara hangisi tercih edilmelidir ?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,158
Beyler Nays ve Papara'nın avantajları ve dezavantajları nedir ?

Papara kimlik doğrulaması istiyor fakat Nays istemiyor bana göre Nays CASHBACK bakımından Papara'ya göre daha avantajlı sizin düşünceleriniz nedir ?

Paparada hesabımı doğrulamak için kimlik onayda yüz tanıma bölümünde kimlikteki foto ile kendi yüzümü eşleştiremiyor 50 defadan fazla denedim başka nasıl doğrulayabilirim

Ikisini de kullaniyorum naysi kullanali 3.5 ay felan oldu toplam 280 tl kazanmışim naystan. Paparayı 4 yıldır felan kullaniyorum 380 tl civarı kazanmışim. Şahsen youtube amazon vs ödemeleri icin papara. Oyun ve internet alışverişi icin nays kullaniyorum. Ikisinin birbirine göre avantaji var neden 2sini de kullanmayalim. Tek fark var naysta cashbacklar 3 gün içinde geliyor paparada anında.

Paparada hesabımı doğrulamak için kimlik onayda yüz tanıma bölümünde kimlikteki foto ile kendi yüzümü eşleştiremiyor 50 defadan fazla denedim başka nasıl doğrulayabilirim
Bende böyle uğraştım sonra kapattım hesabı ama Nays ile Papara hemen hemen aynı hatta bazen yüksek oranlarla CASHBACK veriyor bakmanı tavsiye ederim

Ikisini de kullaniyorum naysi kullanali 3.5 ay felan oldu toplam 280 TL kazanmışim naystan. Paparayı 4 yıldır felan kullaniyorum 380 TL civarı kazanmışim. Şahsen youtube amazon vs ödemeleri icin papara. Oyun ve internet alışverişi icin nays kullaniyorum. Ikisinin birbirine göre avantaji var neden 2sini de kullanmayalim. Tek fark var naysta cashbacklar 3 gün içinde geliyor paparada anında.
steam bynogame gibi sitelerde hangisi avantajlı brom ona göre para atıcaktım bugün onu araştırıyodum

Geri