Arama sonuçları: *

1. Eyisha

Yeni 18 oldum ve banka kartı almak istiyorum. Hangi banka.

teb alma ne alırsan al bende var hatadır valla
  2. Eyisha

Inanal kart nasıldır

nays yada papara al gerisini boşver
  3. Eyisha

Papara kartım ne zaman gelir

bana aldığım zaman 3 günde geldi 3 yıl önceydi tabi arkadaşım da aynı anda söyledi ona yaklaşık 20 gün sonra geldi en geç 14 diyorlar da gecikiyor garip şekilde eninde sonunda geliyor ama merak etme
  4. Eyisha

Borsa için en iyi banka

teb kullanma naparsan yap pişmanlıktır arayüzü yok denecek kadar iğrenç rezalet bişey halka arz sekmesini bile erişmek için bilgisayardan girmek gerekiyordu anca mobile geldi uzak dur ondan
  5. Eyisha

İlk islami kart: Tayyab

yok ihtiyar ben haram kart istiyorum
  6. Eyisha

Hangi banka kartını çıkarmalıyım ?

alkol ne alaka hocam skiadlaşskdasdl ciddi soruyom
  7. Eyisha

Hangi banka kartını çıkarmalıyım ?

18 oldum banka hesabı açıcam hangi bankayı önerirsiniz eft vsvs gibi işlemlerden kesinti yapmayan ve atm si çok olan bir banka söyler misiniz
  8. Eyisha

18 yaş altı kart önerisi

papara en iyisi ya bir tek atm den para yüklerken %1.5 kesiyor o da akbank'tan yüklersen o kesinti olmuyor mis gibi her şeyden cashback de geliyor mis
  9. Eyisha

Hesabıma 2 kere para geçti

o yüzden göndermediler mi zaten ?
  10. Eyisha

Tosla kart tam olarak nedir ?

NE CİDDİ MİSİN ne kadar kesicek yeni haberim oldu bundan
  11. Eyisha

Papara Karta Para Göndermek

black carda atamaz büyük ihtimalle ama sanal kart açarsan ona atabilir o onaylama işlemi black cardı ilgilendirior
  12. Eyisha

Hangi Sanal Kartı Almalıyım?

2-3 hafta beklerim diyorsan papara al black card sipariş ver 2 haftaya filan gelir onun dışında kargo istemem diyorsan toslaaa
  13. Eyisha

Tosla kartımda 44kr var ne alabilirim

git hentai kartı al 2-3 güne fırlar fiyatı
  14. Eyisha

İninal Alternatifi Kart Tavsiyesi

benim ininal seçme sebebim burada sadece şok var ne atm ne de başka bir şey. en yakın atm 20-30 dakikalık mesafede o mesafeyi gidiceğime şoka fazladan 2tl ile giderim daha iyi diye aldım ininal. papara yı şok da filan yükleme oluo mu 1622580082 kargo parası filan oluyor mu black card için ?
  15. Eyisha

İninal Alternatifi Kart Tavsiyesi

papara ile ininal birebir aynı mı ininalım var sistemini biliyorum onun 2 tl kes aylık misali işliyor peki papara nasıl kayıt için kimlik filan istiyor mu anlatır mısın bende ininalı bırakmak istiyorum 1622579673 bende merak ediyorum
  16. Eyisha

Tam Kapanma da ATM ye Gidebilirmiyim?

valla ben bu gün keyfi bakkala filan gittim biraz yürüdüm bir şey olmadı polise denk gelmedim tabi
  17. Eyisha

Arkadaşım çalıntı kredi kartı ile alışveriş yaptı!

bana ordan yolla bir ps5 o zaman sorun var mı yok mu bakarım ben
  18. Eyisha

İninal visa mı boacompra mı?

Steamden oyun alicam ininal visa olarak geçiyor sanırım ama iki visa var . Normal visa mi yoksa visa boacompra mı hangisini seçmeliyim ve artıları eksileri neler farkları ne ?
  19. Eyisha

İninal için gereksinim neler ?

Tamamdır teşekkürlerrrr
  20. Eyisha

İninal için gereksinim neler ?

Kanka eminsin dimi internetten baktım boacompra da gecikme filan olabiliyormuş yarısı visa yarısı boacompra diyor valla şaşırdım
Top Bottom