Neler Yeni

Hesabıma 2 kere para geçti

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Nays hesabımdan Paycell IBAN'ıma 21 TL para gönderimi yaptım. Yarım saat sonra 5 dk ara ile 2 kere 21 TL toplam 42 TL gelmiş. Nays hesabımdan 21 TL çıktı ama Paycell hesabıma 42 TL geldi. Paycell müşteri hizmetleri ile görüştüğümde hesabınıza iki kere para gönderimi yapılmış herhangi bir sorun gözükmüyor dediler. Nays müşteri hizmetleri ile konuştuğumda hesabınızdan 1 kere 21 TL çıkmış bir sorun gözükmüyor dediler. Ben yinede tırstım bişey gelir başıma diye. Öneriniz var mı?

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Nays hesabımdan Paycell IBAN'ıma 21 TL para gönderimi yaptım. Yarım saat sonra 5 dk ara ile 2 kere 21 TL toplam 42 TL gelmiş. Nays hesabımdan 21 TL çıktı ama Paycell hesabıma 42 TL geldi. Paycell müşteri hizmetleri ile görüştüğümde hesabınıza iki kere para gönderimi yapılmış herhangi bir sorun gözükmüyor dediler. Nays müşteri hizmetleri ile konuştuğumda hesabınızdan 1 kere 21 TL çıkmış bir sorun gözükmüyor dediler. Ben yinede tırstım bişey gelir başıma diye. Öneriniz var mı?

Bir sıkıntı olursa ararlar zaten sen belirtmişsin arayıp en azından bildirdiğin zamanı ve tarihi not al bir kenara dersin bu zamanda bildirme yaptım böyle böyle dendi bana.

1 hafta içinde işlemi geriye alırlar - bakiye olarak veya ararlar kartta bakiye yok diye böyle bir işlem olmuş diye.

Sen gerekli bilgileri doğru şekilde anlattıysan bir problem yok. Nays'tan ama bir işlem yaptım ben iki kere yansıdı filan diyip.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir sıkıntı olursa ararlar zaten sen belirtmişsin arayıp en azından bildirdiğin zamanı ve tarihi not al bir kenara dersin bu zamanda bildirme yaptım böyle böyle dendi bana.

1 hafta içinde işlemi geriye alırlar - bakiye olarak veya ararlar kartta bakiye yok diye böyle bir işlem olmuş diye.

Sen gerekli bilgileri doğru şekilde anlattıysan bir problem yok. Nays'tan ama bir işlem yaptım ben iki kere yansıdı filan diyip.
Tamam teşekkürler not aldım. Hesabıma fazladan geçen parayı bıraktım hesapta sıkıntı olursa kendileri çekerler veya ararlar dediğin gibi.

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Örnek bir davranış.
Başka biri olsa büyük ihtimalle umursamaz gider LoL skini alırdı.

merter73

80+ Bronze
naysda problem var bizimde arkadaş 20tl göndermiş 3 gündür hesabına yansımamış dekontu iletti bekliyor.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
20Lira için icralık falan olursun aman dikkat et :D
Salla gitsin kardeşim çatır çatır ye. Bir problem olurda ararlarsa atarsın bi 20 lira olur biter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,311
Üyeler
164,644
Son üye
tanertolga
Top Bottom