Arama sonuçları: *

1. F1nerF1rst

Ziraat Bank ATM sinden yüklenen para ne kadar sürede gelir ?

Süresi var mı bilmiyorum fakat onayladığın sürece hesaba yansıyor
  2. F1nerF1rst

Yükleme yaparken hesaba değil karta yükleyin hocam sorun olmuyor
  3. F1nerF1rst

Hocam hesaba yükleme tarzında yaptıysan atmden para onayı veriyorsun bidaha benzeri başıma geldi daha önce karta değil hesaba yatır yapmışyım para geçmedi ziraati aradım onay bekliyo atmden onay ver dedi gittim onay verdim yansıdı
  4. F1nerF1rst

Ziraat aynı banka içinde mesai saatinde eft ücreti

Dekont istedim mailime gelsin atayım 1676646131 Açıklama yok 530 tl telefonumun taksidini anneme atmıştım 1,32 kuruş gönderim ücreti alıyor annem bana atınca 1 lira birl olsa komisyon alıyor fakat annem kardeşime atınca komisyon almıyor
  5. F1nerF1rst

Açıklama olmasa da kesiyor
  6. F1nerF1rst

Selamlar ailecek ziraat kullanıyoruz ben hastanede çalışıyorum maaşım ziraat üstünde çay paralarını arkadaşımızda topluyoruz aylık olarak o geçiyor şimdi sorunum şöyle annemin kartı kardeşimin kartı ziraatte bana atarken eft ücreti almıyor arkadaşım bana atarkende eft ücreti almıyor ama ben...
  7. F1nerF1rst

Aylık yükleme sınırı olmayan kart?

en mantıklısı ziraat hocam başınızı ağrıtmadan öbür kartların çoğu müşteri hizmetleri konusunda yetersiz ve saçma sapan kronik sorunlar yaşatıyorlar ailenden +18 yaş bir birey ile gidip ziraat kartı çıkarttır
  8. F1nerF1rst

Papara’da Sorun mu var?

spotify ücretinde benzeri arkadaşıma olmuştu geçenlerde
  9. F1nerF1rst

Ziraat Bankasi Bankkart Ucretli mi/Ucretsiz mi?

komisyon ücreti alıyor diğer kartlara gönderirken ama ziraat içinde almıyor ve ücret ödemiyorum boş boş duruyor kart kenarda köşede internetten alışveriş yaparken para atıyorum sadece :D
  10. F1nerF1rst

ziraat devlet tabanlı olduğu için kartı çıkarttırıyosun ona dair belge imzalıyorsun bizimde stajdaki maaşları yatırmak için ziraat kartı çıkartın demişlerdi gidip yapmıştık babamlar ile
  11. F1nerF1rst

ziraatin kartları için bankayla sözleşme yapılıyor diye biliyorum kayıt gibi
  12. F1nerF1rst

Papara sanal kart kullanım ücreti alıyor mu?

belli bir parada komisyon alıyor başka karta aktarımda alıyor birde 1620332918 ama paparadan paparaya almıyor
Top Bottom