Sebastian Szymanski
80+ Silver
1 saat önce ziraat karta yükleme yaptım ama hâlâ gelmedi desteği arayacaktım da dakikam yok arayamıyorum
Hocam hesaba yükleme tarzında yaptıysan atmden para onayı veriyorsun bidaha benzeri başıma geldi daha önce karta değil hesaba yatır yapmışyım para geçmedi ziraati aradım onay bekliyo atmden onay ver dedi gittim onay verdim yansıdı1 saat önce ziraat karta yükleme yaptım ama hâlâ gelmedi desteği arayacaktım da dakikam yok arayamıyorum
Aradım böyle dediler bana daHocam hesaba yükleme tarzında yaptıysan atmden para onayı veriyorsun bidaha benzeri başıma geldi daha önce karta değil hesaba yatır yapmışyım para geçmedi ziraati aradım onay bekliyo atmden onay ver dedi gittim onay verdim yansıdı
Yükleme yaparken hesaba değil karta yükleyin hocam sorun olmuyorAradım böyle dediler bana da
Yarın gidip onaylasam sorun çıkmaz dimi hocamYükleme yaparken hesaba değil karta yükleyin hocam sorun olmuyor
Süresi var mı bilmiyorum fakat onayladığın sürece hesaba yansıyorYarın gidip onaylasam sorun çıkmaz dimi hocam