Neler Yeni

Ziraat ATM Hem paramı hemde Papara Kartımı Yuttu

pendragon

80+ Bronze
az önce Ayakkabı almak için ziraat bankanın atm sinden paparaya 1000 tl atmak istedim para yatır dedim 800 tl yi aldı 200 tl yi geri verdi ve ekran dondu ekranda İADE EDİLEN BANKNOTLARINIZI SAĞ ALT BÖLÜMDEKİ ÜNİTEDEN ALINIZ yazısı belirdi müşteri hizmetlerini arıyorum sorun yaşadığınızı biliyorum ekiplerimiz çözmek için uğraşıyor dedi ve yaklaşık yarım saat bekledim sinir krizi geçiricem daha öncede benzer olay oldu paramı geri alsam yeter paparayı bırakıcam artık rezil banka papara hizmetlerinede yazdım ne yapabilirim nasıl alabilirim parayı aynı olayı yaşayan varmı ?

Omer_zngn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ömer Zengin
Instagram
Omer_zngn
Benim daha önce benzer bir olayım oldu. Halk bankası ATM sine para yatırmak için parayı koydum. Para sayma sesinden sonra ana ekrana döndü. Ne yatırdığım miktarı gösterdi nede onay sordu. Bu başıma geldiğimde mesai saatleri içerisindeydik. Arkamda bekleyenlere ATM bozuldu, ellemeyin deyip içeri girdim. Durumu anlattım. ATMyi açtılar, böyle durumlarda parayı öbür paraya eklemiyomuş. Ayrı bir bölüme atıyomuş, o bölümü açıp baktılar, benim en başta söylediğim miktarla oradaki para birbirini tutunca teslim ettiler.

pendragon

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim daha önce benzer bir olayım oldu. Halk bankası ATM sine para yatırmak için parayı koydum. Para sayma sesinden sonra ana ekrana döndü. Ne yatırdığım miktarı gösterdi nede onay sordu. Bu başıma geldiğimde mesai saatleri içerisindeydik. Arkamda bekleyenlere ATM bozuldu, ellemeyin deyip içeri girdim. Durumu anlattım. ATMyi açtılar, böyle durumlarda parayı öbür paraya eklemiyomuş. Ayrı bir bölüme atıyomuş, o bölümü açıp baktılar, benim en başta söylediğim miktarla oradaki para birbirini tutunca teslim ettiler.
yarın gidip konuşacağım teşekkürler

Top Bottom