Neler Yeni

Papara kart parama alı konuldu

Atm'ler müşteri odaklı hizmetler olduğu için ve son işlemi kim yapıyorsa tabiri de caizse o Atm o müşterinin hizmetindedir ve o an da onundur diye düşünebilirsin.
O yüzden paranız ve Kart'ınız sizin için kıymetli ise başında saatler geçse de beklemek zorundasınız.
Yok eğer vaktim değerli ben gideceğim uğraşamam derseniz de siz gittikten sonra Atm'nin aklı başına gelir ve kartı geri iade eder para ile birlikte sonrasını biliyorsunuz malum :(
Uzun lafın kısası ve en önemlisi sizi mağdur eden bir kurum var ve telefonlara da cevap vermiyor.
Şuan da sizin en önemli düşünmeniz gereken artık bu kurum ile çalışmaya devam etmeyi düşünmeniz ya da düşünmemeniz ;)
Yarın daha yüklü bir mebla ile bu tarz bir sıkıntı yaşadığınızı da düşünün derim.
evet çok haklısınız yardımınız için teşekkür ediyorum

Papara'ya mail at, gerekli birkaç bilgi isteyecekler. Eksiksiz bir şekilde yolla, geri dönüş yapıp paranı ~14 gün içinde yatırırlar. Benim de yakın zamanda ATM paramı yutmuştu.

Papara'ya mail at, gerekli birkaç bilgi isteyecekler. Eksiksiz bir şekilde yolla, geri dönüş yapıp paranı ~14 gün içinde yatırırlar. Benim de yakın zamanda ATM paramı yutmuştu.
evet öyle yaptım şuan cevap bekliyorum paparadan yardım için teşekkürler

Geri