Arama sonuçları: *

1. FronX

Nays eksi bakiyeye düşer mi

yok
  2. FronX

Nays dan toplam kaç TL kazandınız

evet
  3. FronX

Nays dan toplam kaç TL kazandınız

Bende o bölüme tıklayınca sadece Naysla nasıl kazanırım çıkıyor ama minimm 500tl kazanmışımdır
  4. FronX

nays ile steam cashback

evet hocam 3 gün içinde otomatik olarak yatıyor hesabınıza 100tl eğer 3 gün sonunda yatmazsa desteğe yazın şu harcamamdan cashback gelecekti diye ama gelmedi diyin onlar yatırıyor 1-2 gün içinde bende yaşamıştım bir kere
  5. FronX

nays ile steam cashback

para yükleme de oyun almada'da %20 cashback var en geç 3 gün içinde hesabına yatıyor 31 temmuza kadar süresi var eğer yatmazsa destekle iletişime geçersin hallediyorlar
  6. FronX

Nays hesap açarken kimlik bilgileri eksik uyarısı alıyorum.

Adını veya yaşını doğru girdiğinden emin misin
  7. FronX

nays iade olucak mı ?

şimdi baktım zaten inovapin de fiyatları şişirmiş biraz
  8. FronX

nays iade olucak mı ?

Eğer geçen ay ise hakkın sıfırlanmıştır yani tekrar %10 geri ödeme alabilirsin yine verirler yani 1681908475 hb premium vp indirimleri bitti şuan en ucuz inovapin var ben ordan aldım geçen gün
  9. FronX

Telefon olmadan çıkarılabilecek kart önerisi?

trin biliyor trin
  10. FronX

Paparadan hellcase e para atılır mı?

ben keydrop'a attım 4 5 kere bişey olmadı
  11. FronX

Cashback İçin En İyi Kart Hangisidir ?

Nays ama fiziksel kartı yok papara üzerinden para yükleyebiliyorsun ama gelen parayı çekemiyorsun galiba çekmek için iş bankası hesabın olmalı diye biliyorum Bi de paycell var
  12. FronX

Minecraft'ı satın aldım fakat Papara'da abonelik olarak gösteriyor.

aynısı bende de olmuştu öyle gözüküyor sadece hiç bir anlamı yok tekrardan para falan çekmiyor yani 1675787383 Steamden oyun alınca da aynısı gözüküyor bende
Top Bottom