Arama sonuçları: *

1. Isofyan

Borç yiğidin kamçısı mı gerçekten?

Hocam halka arz vb yatırımlara bulasma borcunu bitirene kadar bence ytd. Kisa surede cok fazla kar edemezsin ki o riske girmeye de degmez aklinda bulunsun.
  2. Isofyan

Hangi bankadan kredi kartı almalıyım

Hocam ben de hem uzaktan okuyorum hem calisiyorum aylik 15-25k arasi gelirim var. Hangi bankayi önerir siniz? Akbank avantajlı sanirim cogu konuda
  3. Isofyan

Üniversitesi öğrencisi için en iyi kredi kartı hangisi 2023

Ben de başvuracağım uzaktan üniversite okuyorum. Mümkünse faizsiz olsun. Kuveyttürk ve qnb ye başvurdum ama şubeye gitmem gerektiği bildiriminini aldım. Aktif olarak işte çalılıyorum dolayısıyla vaktim yok. 15k+ maaş alıyorum. Tavsiye verebilir misiniz kredi kartı için?
  4. Isofyan

Yuriçi ve yurtdışında ortak kullanabileceğimiz banka uygulaması varmı

Western unoin ama komisyon kesiyor
  5. Isofyan

Papara N11 cashback var mı?

Yüzde 10 diye biliyorum
  6. Isofyan

Nays Hakkında Sorum Var

eeeeeeee
  7. Isofyan

sanal karta taksit yaptırmak

hocam eski çağ ile alakası yok faiz haram hiç girme derim
  8. Isofyan

nays iade olucak mı ?

Hepsine aynı o aylık para yükleme limiti dolunca gelmez cashback ama 30k falan olması lazım aylık limit
  9. Isofyan

nays iade olucak mı ?

Kendi riottan alırsan nays ile %20 indirim oluyor diye biliyorum. Hemen hemen aynı fiyata geliyor. Ve bonus vp olayı falan var kendi oyun içinden satın alırsan
  10. Isofyan

nays a üye oldum şimdi sipariş için ne yapmalıyım

kesmemesi lazim normalde nasıl kesti
  11. Isofyan

Kredi Kartı Generator Sitelerini Kullanmak Yasal Mı?

Zaten açık oluyor otomatik ödeme ama kart bulamadığı için iptal oluyor mecburen. Dolayısıyla 2.ay da hizmet vermeyi kesiyor
  12. Isofyan

Deneme sürümü olarak geçmiyor mu ilk ay. Diğer türlüyse ödeme almadan hizmet vermezler zaten. Sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum o yüzden
  13. Isofyan

Ben spotify hesap açınca sanal kart yazıyorum zaten ücretsiz deneme sürümü oluyor. Deneme bitene kadar sanal kartı da siliyorum. Diğer ay olmayan bir sanal karttan para çekmeye çalışıp çekemediği için spo pre devredışı oluyor. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar ve yaşayacağımı da sanmıyorum
Top Bottom