Neler Yeni

Yuriçi ve yurtdışında ortak kullanabileceğimiz banka uygulaması varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Rıdvan Burak
Sevgilim yurtdışında ve ortak kullanabileceğimiz banka uygulaması arıyoruz çoğu banka uygulaması türkiyede çalışmıyor önerebileceğiniz bir banka varmıdır teşekkürler

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
western union a bir bak istersen

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Rıdvan Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• Screenshot_2023-09-05-14-53-27-268_com.android.vending.jpg
    Screenshot_2023-09-05-14-53-27-268_com.android.vending.jpg
    517.1 KB · Hit: 23

Critaes

80+ Bronze
Kripto gönderip ikinizde kendi bölgenizde çalısan bankanıza cekebilirsiniz.

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
aynı hesabı birlikte kullanabilir misiniz bilmiyorum ama binance global ve binance TR kullanarak kolay bir şekilde para transferi yapabilirsiniz üstelik komisyon standart bankalara göre düşük hız da saniyelerle yarışır. kripto almanıza gerek yok BUSD ve USDT işinizi görür ~doların reel kuruna endeksli zaten.​

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Western unoin ama komisyon kesiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Rıdvan Burak
aynı hesabı birlikte kullanabilir misiniz bilmiyorum ama binance global ve binance TR kullanarak kolay bir şekilde para transferi yapabilirsiniz üstelik komisyon standart bankalara göre düşük hız da saniyelerle yarışır. kripto almanıza gerek yok BUSD ve USDT işinizi görür ~doların reel kuruna endeksli zaten.​
O binance global ben binance tr mi yüklemeliyim ?

O binance global ben binance tr mi yüklemeliyim ?
binance TR yerel bankalardan binance tarafına bakiye göndermek için gerekli. yine yerel bankaya geri para çekmek de binance TR üzerinden yapılabiliyor. bu 2 iş için binance TR kullanıp geriye kalan tüm işlemlerde ikiniz de binance global app'ini kullanabilirsiniz. binance TR'ye gönderdiğiniz Türk Lirası bakiyeyi BUSD veya USDT alarak direkt olarak binance global hesabınıza 'transfer' diyerek gönderebiliyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Rıdvan Burak
binance TR yerel bankalardan binance tarafına bakiye göndermek için gerekli. yine yerel bankaya geri para çekmek de binance TR üzerinden yapılabiliyor. bu 2 iş için binance TR kullanıp geriye kalan tüm işlemlerde ikiniz de binance global app'ini kullanabilirsiniz. binance TR'ye gönderdiğiniz Türk Lirası bakiyeyi BUSD veya USDT alarak direkt olarak binance global hesabınıza 'transfer' diyerek gönderebiliyorsunuz.
Anladım teşekkürler ilgin için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,263
Üyeler
168,273
Son üye
isude
Top Bottom