Arama sonuçları: *

1. Kürşat K.T.K

Hangi Kredi Kartını Kullanıyorsunuz?

En iyisi yapikredi birçok avantajı var
  2. Kürşat K.T.K

Faizsiz kredi nasıl alırım ?

Faizsiz taksili nakit avans ve kredilere buradan ulaşabilirsin...
  3. Kürşat K.T.K

Kart yerine hesaptan çekiyor.

Kredi kartı ve banka kartı farklı şeylerdir Kredi kartı limitin olur alışveriş yaptığın zaman bu limit den gider Banka kartı ise vadesiz hesabın olur içindeki para kadar harcama yapabilirsin örnek veriyorum hesabında 300tl var 300 TL lik alışveriş yapabilirsin bunu da ziraat bankası kartın...
  4. Kürşat K.T.K

Taksitle alışveriş yapmak için En iyi kart

Qnb trendyol : kartı faizsiz 6 taksit Yapıkredi hepsi burada kartı : faizsiz 12 ye varan taksit imkanı ( 10 bin TL üstü) Gaming gen : yapıkredi faizsiz 6 taksit imkanı İş bankası : pazarama 9 taksite varan amazon 3\6\9 taksit faiz yok cesitli ürünlerde geçerli amazonda özellikle Sinerji &...
  5. Kürşat K.T.K

Trendyol card finans alınır mı ?

Trendyol kartı kullanıyorum faizsiz 6 taksit ile bir sürü ev eşyası aldık buzdolabı ankastre set ütü tencere vs faizsiz 6 taksit mis gibi alabiliyorsan al ama onun öncesinde qnb müşterisi olman gerekiyor diye biliyorum ona bağlı hesap oluyor çünkü
  6. Kürşat K.T.K

Kredi kartı hesap kesim tarihi

Evet doğrudur ödeme gününüz Haziran başında
  7. Kürşat K.T.K

Kredi kartı hesap kesim tarihi

Hesap kesim tarihinden 10 gün sonra son ödeme günü olur senin hesabın 25 Nisan da kesildi bitti artık bu tarihten sonra ne alırsan al bir dahaki ekstreye yansır
  8. Kürşat K.T.K

Sigortasız kredi nasıl çekerim

Uzun süreli banka müşterisi olman gerekiyor kredi notun da yüksek olmalı bu arada 70k geri ödemesi 90/100k vs dir muhtemelen değer mi buna yapacağın iş için
  9. Kürşat K.T.K

KREDİ KARTI TALEBİ OLUŞTURURKEN İŞ YERİ BİLGİSİ

Sorgulama olmuyor en azından bizde olmadı anneme de çıkardım Bizim işyerinde sigortalı olarak gözüküyor o maaş olarak istediğimi yazdım kimse de bişey demiyor yani bendeki kartların limiti yüksek ama ben çok kullanıyorum misal nakit yerine Kredi kartı kullanıp ödeme zamanı onu ödüyorum kredi...
  10. Kürşat K.T.K

He varsa tamam telefon ile görüşme oluyor evet
  11. Kürşat K.T.K

Mobil şubeyi indir oradan görüntülü görüşme ile devam et mesleğe öğrenci olarak devam et
  12. Kürşat K.T.K

Online mobil şubeden mı kayıt oldun görüntülü görüşme ile
  13. Kürşat K.T.K

Benim sigortam yok belirli bir yerde resmi olarak çalışıyor gözükmüyorum kendi işim olarak giriyorum maaş yüksek yazıyorum ki limitleri yüksek versin bir sorun olmadı bu zamana kadar
  14. Kürşat K.T.K

kredi kartı 3 ay taksit nasıl oluyor

Kredi kartı limitin atıyorum 5 bin TL Sen 3500 TL lik alışveriş yaptın Kredi kartı limitin 1500 TL ye düşüyor Son ödeme tarihi geldiğinde kaç taksit yapıldıysa onu ödüyorsun peşin çekmiş gibi gözüküyor olsada ay ay alıyor senden onu Ödediğin tutar Kredi kartı limitine geri yükleniyor her ay...
  15. Kürşat K.T.K

ENPARA DİJİTAL PLATFORM %50 İNDİRİM

Astarı yüzünü geçiyor
  16. Kürşat K.T.K

ENPARA DİJİTAL PLATFORM %50 İNDİRİM

Borç mu acicaz bunun için saçmalığa bak biz borçtan arınmak için yirtiniyoruz bunlar borç istiyor 😂
  17. Kürşat K.T.K

Trendyol QNB Ödemesiz Kredi Kartı Fırsatı

Mesaj geliyor aranmıyorsunuz
  18. Kürşat K.T.K

Kart elinize gelsin QNB mobil indirerek giriş yapabilirsiniz Kart bilgileriniz ile şifre al adımindan devam edip kolaylıkla açabilirsin mobili 1687445946 Ya da QNB mobili indirip yeni şifre al diyip TC kimlik ile oluşturabilirsin
  19. Kürşat K.T.K

Vatandan al şuan indirim var faizsiz birde taksit
Top Bottom