Direk ilk kez 50k mı verecekti ne yaptın öylevay anasını bu kartı kırıp atalım o zaman
knk adamlar benım enpara lımıtını 5k da tutoyrdu yukseltmıyorlardı kı )))Direk ilk kez 50k mı verecekti ne yaptın öyle
O zaman ne güzel 50k limit vermişler benim misal QNB kartım ile bağlı aynı limit üzerinden işlem görüyorknk adamlar benım enpara lımıtını 5k da tutoyrdu yukseltmıyorlardı kı )))
özelden yazdım knk sana bı musaıt oldugunda baksana bır kac bır sey sorucam sanaDirek ilk kez 50k mı verecekti ne yaptın öyle
artık pcyı tamamlarım ya anakart ıslemcı ram kasa vs almıstımO zaman ne güzel 50k limit vermişler benim misal QNB kartım ile bağlı aynı limit üzerinden işlem görüyor
Vatandan al şuan indirim var faizsiz birde taksitözelden yazdım knk sana bı musaıt oldugunda baksana bır kac bır sey sorucam sana
Mesaj otomatik birleştirildi:
artık pcyı tamamlarım ya anakart ıslemcı ram kasa vs almıstım
Kart elinize gelsin QNB mobil indirerek giriş yapabilirsiniz Kart bilgileriniz ile şifre al adımindan devam edip kolaylıkla açabilirsin mobilihocam benim kredi kartını da onayladılar da benim bu bankada üyeliğim yoktu kart bilgilerini hesabımı falan görüntülemek için ekstra hesap mı açmam gerekiyor?
Ya da QNB mobili indirip yeni şifre al diyip TC kimlik ile oluşturabilirsinhocam benim kredi kartını da onayladılar da benim bu bankada üyeliğim yoktu kart bilgilerini hesabımı falan görüntülemek için ekstra hesap mı açmam gerekiyor?
başvurucu süreci nasıl hocam nasıl iletişime geçiyolarBu kadar hızlı beklemiyordum sizde durumlar nasıl
Mesaj geliyor aranmıyorsunuzbaşvurucu süreci nasıl hocam nasıl iletişime geçiyolar
e red yedim POJASFPOIGAJSFOPIHGJASFDPOIHJAMesaj geliyor aranmıyorsunuz
niye böyle oldu kie red yedim POJASFPOIGAJSFOPIHGJASFDPOIHJA
18 yaş altı alamıyoruz değilmi ön ödemeli olmadığı içinAsgarî ücret mı alıyorsun