Neler Yeni

Trendyol QNB Ödemesiz Kredi Kartı Fırsatı

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ziraat Bankası nakit avansı kısıtlamıyor. O yüzden mantıklı geliyor bana. Mesela enpara limitim aşırı yüksek ama %10 kullandırıyor sadece.

Nasıl kısıtlamıyor, seçimin son haftası limitin yarısına düşürdüler, sonra düzelttiler fırça yiyince, seçimden sonra tekrar limitin yarısına düştü, şu an da da öyle :D

Bünyamina

80+ Platinum
la şaka mı yapıyosunuz beni neden red ettiler a
Kredi kartın var mı varsa nasıl ödüyorsun hiç aksattığın oldu mu kredi skorun ney mesela gelir keza aynı şekilde baya etken var ya onaylanıp onaylanmayacağı hakkında

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
Kredi kartın var mı varsa nasıl ödüyorsun hiç aksattığın oldu mu kredi skorun ney mesela gelir keza aynı şekilde baya etken var ya onaylanıp onaylanmayacağı hakkında
Kredi kartlarim var aksatmadiz oduyorum ancak son 3 aydir akbank extre kesmiyor sordugum da da fazla para odemissiniz ondan diyor ancak fazla para da odemeim sadece bana iade edilmesi gerekilen 790tl tutar var ne inu veriyorlar ne de extre kesiyorlar, kesiyorlar ancak odetmiyor

Bünyamina

80+ Platinum
Kredi kartlarim var aksatmadiz oduyorum ancak son 3 aydir akbank extre kesmiyor sordugum da da fazla para odemissiniz ondan diyor ancak fazla para da odemeim sadece bana iade edilmesi gerekilen 790tl tutar var ne inu veriyorlar ne de extre kesiyorlar, kesiyorlar ancak odetmiyor
uygulamadan görürsün limitini oradan hesaplarsın aslında ne ödediğini ne ödiyeceğini detaylı değil mi ya mesela ben fazla ödediğimde + borç yazıyor yani fazladan para normalde direkt mesela 500 yazıyor asgarisi şu diye

Top Bottom