Trendyol QNB Ödemesiz Kredi Kartı Fırsatı

o zaman gardaşım buluşup bu forumun ilerleyişi hakkında fikir alışverişi yapalım o arada ısmarlarım
o Günki konu (konulara tıklayınca çıkan reklamlar stratejik olarak iyi bir karar mı)
Alıntıyı görüntüle
Knka forumun işleyişi beni ilgilendirmiyor açıkçası moderatör vs değilim yardımcı olurum ama elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum o kadar 😄 ama sohbet muhabbet ederiz sohbetim güzeldir sosyal biriyim

Knka forumun işleyişi beni ilgilendirmiyor açıkçası moderatör vs değilim yardımcı olurum ama elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum o kadar 😄 ama sohbet muhabbet ederiz sohbetim güzeldir sosyal biriyim
kanka makarasına diyom zaten

alınır mı beyler? bide qnbde hesap olmasın istiyorum ama bu da iyi gibi hesap açmasak kart kullansak olmuyor dimi

Kredi karti basvurunuz 50000 TL limit ile onaylanabilecekken, yasa geregi 20950 TL limit ile onaylanmistir. Diger bankalardaki kart limitlerinizi azaltirsaniz, limitiniz 50000 TL'ye kadar guncellenebilecektir. Limit artis talebiniz bulunmuyorsa, 20230620 tarihine kadar Hayir yazip 2273'e SMS gonderebilirsiniz. [email protected] B016
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alınır mı beyler? bide qnbde hesap olmasın istiyorum ama bu da iyi gibi hesap açmasak kart kullansak olmuyor dimi
Hesap açılır. Kullanmasanda olur Findeks puanın oluşur bari

Zararı yok ki aç tâbi Kredi kartı ödemesiz hemde lazım olur hele bir de limit yüksek olursa tadından yenmez

Kredi karti basvurunuz 50000 TL limit ile onaylanabilecekken, yasa geregi 20950 TL limit ile onaylanmistir. Diger bankalardaki kart limitlerinizi azaltirsaniz, limitiniz 50000 TL'ye kadar guncellenebilecektir. Limit artis talebiniz bulunmuyorsa, 20230620 tarihine kadar Hayir yazip 2273'e SMS gonderebilirsiniz. [email protected] B016

Hesap açılır. Kullanmasanda olur Findeks puanın oluşur bari
findeks puanım var hocam 1200 küsür müydü neydi

iyi mi bu arada 1200 küsür

iyi mi bu arada 1200 küsür
İyi de taktik önemli. 1200 puan ile 300k limit oldu totalde. Maaş hep yüksek iş ismi hep aynı ve işe giriş tarihi.

İyi de taktik önemli. 1200 puan ile 300k limit oldu totalde. Maaş hep yüksek iş ismi hep aynı ve işe giriş tarihi.
şuan işim yok da şirketimi açarsam o zaman belgelerim heralde de belgeli para girişi göstermeden bile 30k limite çıkıyor bankalar ancak yasal limit varmış sanırım onun yüzünden biri 16k diğeri 5k

Kullandıkça zaman geçtikçe arttırıyorlar sanırım ya da sen başvuruyorsun şu limit olayı da sanırım ne kadar gelir gösterdiğin veya ne kadar yazdığınla alakalıdır ha birde ödeme kullanım durumuna bakıp oradan da kendileri yasal limit belirliyor da olabilir tam mantığını bilmiyorum ya sadece düşünüyorum

Bu kadar hızlı beklemiyordum sizde durumlar nasıl

Ekler

• IMG_20230622_123446~3.jpg
    IMG_20230622_123446~3.jpg
    121.4 KB · Hit: 44
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,611
Üyeler
173,844