Şimdi kullanmicam bakarım ama mesaj gelmesi lazımBaktım da olmadı yapabilirsen banada söyler misiniz
Hocam Sendeki kartlar limitler kimsede yoktur doğal red yemenRed yedik afied
Valla öyle yaHocam Sendeki kartlar limitler kimsede yoktur doğal red yemen
İkisinden aynı anda kart vermiyorlar. İkisinden birinde kartın varsa diğerine başvurun red yiyor. Bizde de öyle oldu. Büyük ihtimalle Enpara da bir Finansbank kartı sayılıyor.Enpara kredi kartım var. Başvurum onaylanmıyor. Neden aceba
Ondan red veriyor zatenValla öyle ya
Bende öyleyim valla önüme hangi Kart çıkarsa aldımValla öyle ya
Şu anda bir gelirim yok. Garanti Bonus Genç (2.500 TL) kartım var. Çalışırken Yapı Kredi World Eko karta başvuruyordum, reddediliyordu. Kredi notunu arttırmak istiyorum. Belki olumsuz etkilenebilir başvursam mı bilemedim.Trendyol da yapacağınız alışverişlerde peşin fiyatına 6 taksit yapılıyor yıllık aidat ücreti yok anında 200tl hediye yemek de yüzde 5 indirim ve birçok fırsat var bir bakın derim ihtiyacınız varsa bende var qnb Kart ama sırf peşin fiyatına 6 taksit seçeneği bile bana cazip geldi
Zararı yok kredi notunu da etkilemiyor o kadar bankaya karta başvuru yaptım kimisinden red yedim bişey olmadıŞu anda bir gelirim yok. Garanti Bonus Genç (2.500 TL) kartım var. Çalışırken Yapı Kredi World Eko karta başvuruyordum, reddediliyordu. Kredi notunu arttırmak istiyorum. Belki olumsuz etkilenebilir başvursam mı bilemedim.