Arama sonuçları: *

1. KaganKK06

Amazondan gelen 300tllik ödeme

Yurtdışından bir ürün aldıysan ondan olabilir.Yurtdışı üzerinden prime parasını almaya çalışmış olabilir
  2. KaganKK06

Ana Konu 💸İş Bankası'nın Kazandıran Uygulaması NAYS🔥

Para yüklesek sonra onu internet alışverişi için kullanabiliyor muyuz?(Doğrulama yapmadan)
  3. KaganKK06

Bir kale daha çöktü.Paparaya Naystaki parayı atamadım nasıl atılıyor bilen var mı?ve ayda 15 her zaman mı öyleydi.O da çok sıkıntı :(
  4. KaganKK06

Nays Uygulamasında Kartla Para Yükleme Açıldı

Aynen bende de aynısı :D
  5. KaganKK06

Aynen o yandan iyi oluyor ama hesaptan attığım zamanlarda kesilen komisyonu amorti etmek için sanırım bi 25-50 patlatması lazım
  6. KaganKK06

Kapalı olduğundan beri hesaptan atıyordum sağ olsunlar hep gönderme ücreti kesti iyi ki geri döndü ama 1₺ vermeye devam ediyor yahu yeter ama :(
  7. KaganKK06

Bence güzel bir uygulama olmuş.Maks 10₺ ye kadar çıkabildim kazı kazanda daha üstünü göremedim.Düşük miktar gönderiyorum diye mi öyle oluyor hep 1₺ lik gönderiyorum
  8. KaganKK06

Steam papara kart alışveriş sorunu

Mastercard alanına yapacaksın hocam.BoaCompra yazıyordu sanırım diğerlerinde onlarda olmuyor düz Mastercard yazana tıklayıp yapın
  9. KaganKK06

Silindi

Hocam git tüm harfleri sayıları dene illa birisi tutar
  10. KaganKK06

Steam kartımdan 90 TL aldı ancak oyun yok

Steame bağlı olan gmailinizi kontrol edin hocam faturası gelmiştir eğer alındıysa
  11. KaganKK06

Steamdan oyun alamıyorum!!

yan hesaptan oyun hediye etmeye çalışıyorum hep bu hatayı veriyor
  12. KaganKK06

Steamdan oyun alamıyorum!!

Hocam Steam cüzdanı ile alamama sorunu yaşıyorum bende bu sıkıntıyı nasıl geçirebilirim
  13. KaganKK06

(Papara) için yapmam gereken başka bir şey var mı ?

Ankaradayım bende yani illa bekletiyorlar maalesef
  14. KaganKK06

(Papara) için yapmam gereken başka bir şey var mı ?

Benim kart 1.5 haftada geldi nedenini sorduğumda haftada 1 kere filan geliyorlarmış buraya belki senin yaşadığın yere de öyle geliyorlardır
  15. KaganKK06

Papara kart servis hafta sonları açık mı?

Hocam yaklaşık siparişi verdikten 1.5 haftada geldi adama sordum niyr bu kadar geç geldi diye oda bazı yerlere haftada 1 filan geliyorlarmış o yüzden dedi yaşadığın il ilçede önemli
  16. KaganKK06

Vakıfbanktan Paparaya para atma?

Teşekkürler aynen geri ödüyor yarısını geri alayım Trde yaşıyoruz nasıl olsa.Spotifydan mı devam etsem diye düşündümde vazgeçtim sonra eğer 3 ay 18₺ gelirse alırım gibi duruyor teşekkürler:) Tamamdır teşekkürler :)
  17. KaganKK06

Vakıfbanktan Paparaya para atma?

Selamlar.Youtube Premium almayı düşünüyorum.Spotifyde kullandım zamanında şimdi birazda YT Pre kullanmayı düşünüyorum.1 ay ücretsiz zaten orası sıkıntı değil ama Papara ile yapmak istiyorum Vakıfbank hesabım var içinde de 21₺ var Paparaya içinde dursun diye Yt Pre ücretini koyacağım Ücreti 17 ₺...
  18. KaganKK06

Banka kartımla ilgili problemim var

Değiştirdim zaten şifreyi uygulamadan ama olmadı diyorum ne anladın oradan? 1633414357 Teşekkürler okul bitince gideyimde yapayım 1633414736 Hocam birde normal kartı post makinesine şifre ile giriş yapmayı denediğimde de yapılmadı Kartı aldığımda gelen şifreyide denedim olmadı uygulama içinden...
  19. KaganKK06

@asertyu hocam değiştirerek denemedim ama maalesef yine olmadı bloke yedi.Bankomat kart olduğundan dolayı olabilir mi diye düşünüyorum ama bilemiyorum
  20. KaganKK06

Temassız aktif alışverişe açık olmasa nasıl Getirden sipariş verirdim :) 1633362830 Yeni şifre belirledim yarın denerim şimdi çıkamam gibi duruyor dışarıya teşekkürler
Top Bottom