Liberal Kenobi
80+ Bronze
Bir oyun var almaya çalışıyorum BoaComparaya giriyorum kart bilgilerini satın alma işleminde hata çıktı diyo çıldırıcam valla kartım ininal
Ödeme geçmişinden satın alımını iptal etmeyi denesene.Bir oyun var almaya çalışıyorum BoaComparaya giriyorum kart bilgilerini satın alma işleminde hata çıktı diyo çıldırıcam valla kartım ininal
atm'ye mi gitmem lazım?Bendede olmuştu o (tosla) müşteri hizmetleri "Kartımın aktif olmadığını ve aktif etmek için atmlerden şifre ile para yüklüyerek veya kartımla en az 1 kez pin ile (4 haneli şifre) işlem yapmam gerektiğini" söylediler.Öyle yaparsan olur büyük ihtimal.
bende öyle hata almıştım. Kartı steame kaydedip alınca sorun olmamıştıBir oyun var almaya çalışıyorum BoaComparaya giriyorum kart bilgilerini satın alma işleminde hata çıktı diyo çıldırıcam valla kartım ininal
ininal ile boacompra ile alamazsınız sanırım hocam direk visayı seçinBir oyun var almaya çalışıyorum BoaComparaya giriyorum kart bilgilerini satın alma işleminde hata çıktı diyo çıldırıcam valla kartım ininal
ininal ile boacompra ile alamazsınız sanırım hocam direk visayı seçin
steam cüzdansa bilmiyorum hocamHocam Steam cüzdanı ile alamama sorunu yaşıyorum bende bu sıkıntıyı nasıl geçirebilirim
yan hesaptan oyun hediye etmeye çalışıyorum hep bu hatayı veriyorsteam cüzdansa bilmiyorum hocam
steam destekle iletişime geçin hocam onlar yardımcı oluyoryan hesaptan oyun hediye etmeye çalışıyorum hep bu hatayı veriyor
Hocam işte şifreli olarak bir işlem yapmanız lazım,kartla gidin a101 falan 1 tllik çikolata alın kartla ödeyin ama temassız ödemeyin normal şifreyle ödeyin bende öyle yapınca olmuştu.ATM Olayı ise atmden falan para yüklerseniz olabilir kartınızla.atm'ye mi gitmem lazım?
ve nasıl bir pin?
Alamam ki, çünkü 8 tl yatırdım ve oyun 7.75Hocam işte şifreli olarak bir işlem yapmanız lazım,kartla gidin a101 falan 1 tllik çikolata alın kartla ödeyin ama temassız ödemeyin normal şifreyle ödeyin bende öyle yapınca olmuştu.ATM Olayı ise atmden falan para yüklerseniz olabilir kartınızla.