Arama sonuçları: *

1. Koyun Shaun

Akbank mobil giriş sorunu güvenli değil

Tarayıcıdan girmeyi denediğimde telefondan onay vermemi istiyor. Bildirime bastığımda aynı sıkıntı. Başka telefondan giriş yaptım 1 saat bekleyip transfer edebildim.
  2. Koyun Shaun

Teknik destek hep ezber üzerinden gidiyor. Çözüm odaklı değil
  3. Koyun Shaun

Birader qnb bile daha iyi tamam arayüz vs olarak akbank güzel olabilir. Ama sadece görüntü yani
  4. Koyun Shaun

Ben ilk aradığım sefer konuşarak bişeyler yaptırdı olmadı ikinci aradığımda tanımlı telefonu değişti diğerlerinde de tekrar aynı şeyler sonra sistemde sıkıntı falan bloke Gözğkmüyorlar dedi sonradanda talep oluşturdular 2 gün içerisinde bakılacaktor diyor. Ya sanarsın çocuk işi. Benim kredi...
  5. Koyun Shaun

AArkadaşlar 2 3 gündür böyle ilkte dikkat etmemiştim ama şimdi para transfer etmem gerekti ve mağdur oldum. Geciktim bayağı. Akbank yetkili servisi aradım, Telefonu yeniden başlattım, İnterneti kapatıp mobil veriye geçtim, Mobil veriyi uçak moduyla açıp kapattım, Uygulamayı tekrarlarca...
  6. Koyun Shaun

peder dolandırıldı yardım

Gümrük için para istemişler
  7. Koyun Shaun

05347750590 1704819737 seni bulursam mal mı gösteririm
  8. Koyun Shaun

dolandıranlar aklıma giriyor hocam :D
  9. Koyun Shaun

ah o parayı bana verseydi hisse alsaydım var ya
  10. Koyun Shaun

ziraat ibanı ama yabancı isimdi
  11. Koyun Shaun

zaten alamayacağımız sonuç için extra para harcamamak ve zaman kaybı 1704715803 zenginlikle alakası yok
  12. Koyun Shaun

ortada geçen hiç bir türk isim yok yani yapan kişiler belirsiz dava düşecekse hiç uğraşmayalım muhtemelen düşecek
  13. Koyun Shaun

eft olarak atmıştı hesaptan
  14. Koyun Shaun

karakola mı çünkü işe gidecek birazdan
  15. Koyun Shaun

banka kartından
  16. Koyun Shaun

gençler benim peder dolandırıldı. yemenden trye para getireceğini söylemiş ve komisyon alacağını vs. vs. söylemiş. Sonra whatsapptan +90534 başlayan numara ile gümrük bişeyi diye 28K para istemişler peder atmış. AKBANK'tan Ziraat bankasına Yabancı isimli birisinin üzerine atmış. bankayı arayıp...
  17. Koyun Shaun

Nays 5000 TL'ye kadar verdiği borç

aslında alıp altın yapsam sonra bozdurup borcu ödesem mantıklı olur mu zaten her türlü artacak :D
  18. Koyun Shaun

Nays 5000 TL'ye kadar verdiği borç

eyvallah gençler
Top Bottom