Neler Yeni

peder dolandırıldı yardım

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
gençler benim peder dolandırıldı. yemenden trye para getireceğini söylemiş ve komisyon alacağını vs. vs. söylemiş. Sonra whatsapptan +90534 başlayan numara ile gümrük bişeyi diye 28K para istemişler peder atmış. AKBANK'tan Ziraat bankasına Yabancı isimli birisinin üzerine atmış. bankayı arayıp ikna edip bloke koydurma vs. var mı? Çünkü karakol veya savcılığa başvursak uğraş dur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

peder böyle rahat para atacağını bilseydim kendime pc dizdirirdim :D şimdide soğuk su içeriz diyor

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,990
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
Parayı kredi kartından mı atmış?

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,990
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mr.White

80+ Bronze
Bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum ama direkt bankanızla iletişime geçin, dediğim gibi büyük ihtimalle gitti o para çünkü kendi isteği ile atmış herhangi bir istek dışı durum yok diyebilirler.

Son düzenleme:

GirayHan

80+ Platinum
kredi kartı ve banka kartından yapılan harcamalara itiraz edebilirsiniz. ama banka hesabından etf yada havale yolu ile atıldıysa geçmiş olsun.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice

GirayHan

80+ Platinum
eft olarak atmıştı hesaptan
tek yapılabilecek savcılığa suç duyurusunda bulunmak. bunun haricinde farklı bir şey yapamazsınız. etf olarak atılan paraya banka bloke koyamaz.

Top Bottom