Neler Yeni

peder dolandırıldı yardım

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
tek yapılabilecek savcılığa suç duyurusunda bulunmak. bunun haricinde farklı bir şey yapamazsınız. etf olarak atılan paraya banka bloke koyamaz.
ortada geçen hiç bir türk isim yok yani yapan kişiler belirsiz dava düşecekse hiç uğraşmayalım muhtemelen düşecek

WhoCares

80+ Gold
gönderdiği eft de açıklama kısmına ne için gönderdiğini yazmış ise belki mahkemeye başvurabilir

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bu tarz şeylere baban nasıl inanmış haberlerde bile çıkıyor yani hiç bilgisi olmayan biri bile inanmaz bunlara, Allahtan aşırı yüksek bir miktar gitmemiş geçmiş olsun.

GirayHan

80+ Platinum

Zexius

80+ Bronze
gençler benim peder dolandırıldı. yemenden trye para getireceğini söylemiş ve komisyon alacağını vs. vs. söylemiş. Sonra whatsapptan +90534 başlayan numara ile gümrük bişeyi diye 28K para istemişler peder atmış. AKBANK'tan Ziraat bankasına Yabancı isimli birisinin üzerine atmış. bankayı arayıp ikna edip bloke koydurma vs. var mı? Çünkü karakol veya savcılığa başvursak uğraş dur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

peder böyle rahat para atacağını bilseydim kendime pc dizdirirdim :D şimdide soğuk su içeriz diyor
Ben benim babama hep söylerim herhangi bir yabanci birinden sms gelirse bana bildir diye sadece babama değil tüm sülaleme teknolojiden en iyi anlayan benim çünkü dolandiricilarin tekniklerinide bildiğim için babam bana ss atar oğlum bu doğrumu diye sil engelle derim engeller adına üzüldüm keske baban sanada danışsaymış.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Yusuf Kaplan
gençler benim peder dolandırıldı. yemenden trye para getireceğini söylemiş ve komisyon alacağını vs. vs. söylemiş. Sonra whatsapptan +90534 başlayan numara ile gümrük bişeyi diye 28K para istemişler peder atmış. AKBANK'tan Ziraat bankasına Yabancı isimli birisinin üzerine atmış. bankayı arayıp ikna edip bloke koydurma vs. var mı? Çünkü karakol veya savcılığa başvursak uğraş dur.

peder böyle rahat para atacağını bilseydim kendime pc dizdirirdim :D şimdide soğuk su içeriz diyor
Hiçbir şey yapamazsiniz. Sonuçta parayı kendi isteği ile göndermiş. Ve adamlar büyük ihtimalle yurtdışında. Bu yüzden mahkemeye gitsen bile ugrastirip takipsizlik ile kapatirlar. Anlamadığım yemenden getirilen para ne parası diye ikna etmiş ve baban kabul etmiş.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
772
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Çok zenginsiniz heralde o zaman gerek yok uğraşmaya 28k kaptırıp üstüne soğuk su içeriz demek bence çok zenginiz demek kalan milyonlarınızla devam edip adamları uğraştırmamak lazım

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Çok zenginsiniz heralde o zaman gerek yok uğraşmaya 28k kaptırıp üstüne soğuk su içeriz demek bence çok zenginiz demek kalan milyonlarınızla devam edip adamları uğraştırmamak lazım
zaten alamayacağımız sonuç için extra para harcamamak ve zaman kaybı

zenginlikle alakası yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,183
Üyeler
165,482
Son üye
Feyd-Rautha