Arama sonuçları: *

1. MehmtÇ

18 yaş altı en iyi banka nedir?

katılıyorum bende hem vakıf hem iş vardı genç ama iş cok kısıtlı transferlerde, vakıf normal banka gibi kullanırsın sadece ek hesap kredi kartı gibi borçlanma araçlarını kullanaman. devlet bankası devlet ödemeleri için filan lazım oluyor zaten. bendeki iş genç kartı 18 olunca cok uğraştırdı...
  2. MehmtÇ

Altın Almak İçin En İyi Banka Nedir?

limit kkb ne bağlı devlet bankası değilse her banka bol keseden limit dağıtır zaten enpara arayüzünü beğenmesemde işlem limitleri yok ama sürekli işlem yapmıyorsan pek bir anlamı yok eft havele ücretlerinin.
  3. MehmtÇ

ailene sormak en mantıklısı yoksa bankayı arayıp 2dk bilgi alabilirsin, en azından müşteri temsilcisine ulaşma hızını da ölçersin
  4. MehmtÇ

herhangi bir banka açıyorsun hisse yerinden darphane sertifikası alıyorsun bitti gitti yada altın fonu alıyorsun zaten ppf filan mevduatla aynı işliyor ama haram değil eğer o açıdan bakacaksan. bankanın çok önemi olduğunu sanmıyorum ama varlığını tuttuğun banka her daim mantıklıdır ben iş...
  5. MehmtÇ

Ziraat Veya Akbank İş Görür Mü?

bende kamu ödemeleri filan için ziraat var , özel banka olarak da iş bankası var
  6. MehmtÇ

Ziraat Veya Akbank İş Görür Mü?

peşin ama nakit verirsen 7k dan sonrasını karttan cektiriyorlar ( banka kartı paran var ise yoksa kredi ) şuan yükseldi mi limit bilmiyorum , ama doğrudan banka kartından da cekersın havale eft de oluyor ama nere olduğuna bağlı. birde yüksek harcama da banka arar telesekreterden onaylısan 1...
Geri