Arama sonuçları: *

1. Patates Köftesi

Almanya'dan biri Türkiye'deki 18 yaşından küçük birine nasıl para transfer eder?

yoo ben yolluyor ne alaka 18 yaş 1725977961 he bu arada paparasız da yaparsın istersen arkadaşın vpn açıp itemsatışa girecek sende önemsiz bir iteme 9999 tl isteyeceksin oda satın alacak ve para sana geçmiş olacak bu kadar basit.
  2. Patates Köftesi

Almanya'dan biri Türkiye'deki 18 yaşından küçük birine nasıl para transfer eder?

Valla paparadan yurt dışına atılıyor hemde baya düşük komisyon ile de yurt dışından atılıyor mu onu bilmiyorum bir sor istersen arkadaşına
  3. Patates Köftesi

Nays Kullanan Tecrübelerini Anlatabilir Mi?

Şuan baya şey istiyor hesabını doğrulama için kimliğinin nfc ile çipini okutma sonra yüzünü felan veli onayı ise velinede bir tane hesap açıyorsun oradan sonra direk onaylanıyordu galiba biraz zor aşamaları.
  4. Patates Köftesi

🔥🔥NAYS FİZİKSEL KART ÇIKMIŞ!!🔥🔥

temassız pos olan her yerde geçiyor senin dediğin qr kod her yerde olmayan.
  5. Patates Köftesi

dolarım var bozdurmadan nasıl oyun alırım?

Kanka bence direk 15 dolar çeker tam emin değilim ama
  6. Patates Köftesi

18 yaş altı en iyi banka hangisi?

Tamam o zaman papara
  7. Patates Köftesi

18 yaş altı en iyi banka hangisi?

ailenin rızasıyla kendine bir banka hesabı aç ziraat Akbank Halkbank gibi
  8. Patates Köftesi

Borçlarımı ödeyemiyorum

tanıdık felan yok mu öyle onlardan borç al hem daha rahat ödersin.
  9. Patates Köftesi

HB Yapikredi Worlcard'a Özel Faizsiz 12 Taksit!

reisler 12ay taksitle alınabilecek en pahalı şey nedir bilen var mı?
  10. Patates Köftesi

güvenilmedik bir alışveriş yapacağım

şimdi anladım kanka olayı şu açıklamaya yazdığın sayılar büyük ihtimal papara için felan kartına bir şey olmaz merak etme zaten bence dolandırıcı değil.
  11. Patates Köftesi

güvenilmedik bir alışveriş yapacağım

Kral dediğini çok anlamadım ama eğer ibana yolluyorsan sıkıntı olmaz. Ve adamın da zaten ismi belli olur.
  12. Patates Köftesi

Sarı Site Dolandırılma İhtimali

abi eve kargocu geldiğinde direk videoya başlıycaksın kargoyu alırken açarken hep video açık kalsın baktın sıkıntı var gönder videoyu paranı iade etmezler ise boşver thh yi yaz Atv habere para 2-3 saate yatar. Arkadaşım aynı senaryoyu yaşadı bak. 1711971745 kusura bakma formun devamını okumadan...
  13. Patates Köftesi

Zamsız fiyattan promosyon anlaşması yaptim

O zaman aradaki farkı iste verirler bence
  14. Patates Köftesi

Zamsız fiyattan promosyon anlaşması yaptim

Eğer banka aynıysa aradaki farkı veriyorlar ama farklı bankaysa oraya geçirmen gerekiyor ing bank 8 veriyor diye biliyorum
  15. Patates Köftesi

Papara black kart teslim bolgesine sevk edildi diyor.

Merhaba eğer dağıtıma çıkmadıysa gidip alabiliyorsun ben başka bir siparişimde almıştım
Top Bottom