Neler Yeni

Zamsız fiyattan promosyon anlaşması yaptim

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Adil Canbulat
Merhaba zamsız fiyattan 4250 TL bankaya geçtik işte zam geldi bizim alicagimiz 6000 e yükseldi biz daha promosyonu teslim almadık bankaya gitsek 6000 için başvuruda bulusak ne olur 6000 i verirler mi

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
Merhaba zamsız fiyattan 4250 TL bankaya geçtik işte zam geldi bizim alicagimiz 6000 e yükseldi biz daha promosyonu teslim almadık bankaya gitsek 6000 için başvuruda bulusak ne olur 6000 i verirler mi
Eğer banka aynıysa aradaki farkı veriyorlar ama farklı bankaysa oraya geçirmen gerekiyor ing bank 8 veriyor diye biliyorum

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
şansını dene bakalım vermezlerse taahhütü iptal et aldığın promosyonu geri alırlar daha fazla veren bankaya geç

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Adil Canbulat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer banka aynıysa aradaki farkı veriyorlar ama farklı bankaysa oraya geçirmen gerekiyor ing bank 8 veriyor diye biliyorum
Aynı banka daha promosyonu almadik maaş daha yatmadi.yatinca veriyorlar bu sürede de promosyon zamlandi
Mesaj otomatik birleştirildi:

şansını dene bakalım vermezlerse taahhütü iptal et aldığın promosyonu geri alırlar daha fazla veren bankaya geç
Promosyonu daha vermedim

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Adil Canbulat

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Dostum aynı problem bizim başımıza da geldi. Bankaya gidiyorsun ya da yapılıyorsa müşteri temsilcisi aracılığıyla verdikleri promosyonu geri iade ediyorsun. İade tamamlandıktan hemen sonra tekrar mobil bankacılık üzerinden başvuru yapıyorsun ve zamlı fiyattan alıyorsun :)

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Adil Canbulat
Dostum aynı problem bizim başımıza da geldi. Bankaya gidiyorsun ya da yapılıyorsa müşteri temsilcisi aracılığıyla verdikleri promosyonu geri iade ediyorsun. İade tamamlandıktan hemen sonra tekrar mobil bankacılık üzerinden başvuru yapıyorsun ve zamlı fiyattan alıyorsun :)
Teşekkürler bugün bankaya gidicegiz galina zaten promosyonu iade de edemeyiz daha almadığimiz için teşekkür ederim

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Teşekkürler bugün bankaya gidicegiz galina zaten promosyonu iade de edemeyiz daha almadığimiz için teşekkür ederim
Eski promosyonu verirlerse promosyonu iptal edip tekrar başvuru yapmasını isteyin :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,194
Üyeler
165,483
Son üye
oz.kenan
Top Bottom