Eğer banka aynıysa aradaki farkı veriyorlar ama farklı bankaysa oraya geçirmen gerekiyor ing bank 8 veriyor diye biliyorumMerhaba zamsız fiyattan 4250 TL bankaya geçtik işte zam geldi bizim alicagimiz 6000 e yükseldi biz daha promosyonu teslim almadık bankaya gitsek 6000 için başvuruda bulusak ne olur 6000 i verirler mi
Aynı banka daha promosyonu almadik maaş daha yatmadi.yatinca veriyorlar bu sürede de promosyon zamlandiEğer banka aynıysa aradaki farkı veriyorlar ama farklı bankaysa oraya geçirmen gerekiyor ing bank 8 veriyor diye biliyorum
Promosyonu daha vermedimşansını dene bakalım vermezlerse taahhütü iptal et aldığın promosyonu geri alırlar daha fazla veren bankaya geç
O zaman aradaki farkı iste verirler benceAynı banka daha promosyonu almadik maaş daha yatmadi.yatinca veriyorlar bu sürede de promosyon zamlandi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Promosyonu daha vermedim
Teşekkürler bugün bankaya gidicegiz galina zaten promosyonu iade de edemeyiz daha almadığimiz için teşekkür ederimDostum aynı problem bizim başımıza da geldi. Bankaya gidiyorsun ya da yapılıyorsa müşteri temsilcisi aracılığıyla verdikleri promosyonu geri iade ediyorsun. İade tamamlandıktan hemen sonra tekrar mobil bankacılık üzerinden başvuru yapıyorsun ve zamlı fiyattan alıyorsun![]()
Eski promosyonu verirlerse promosyonu iptal edip tekrar başvuru yapmasını isteyinTeşekkürler bugün bankaya gidicegiz galina zaten promosyonu iade de edemeyiz daha almadığimiz için teşekkür ederim