Arama sonuçları: *

1. Pew Pew

Arkadaşım Çalıntı CC kullandı

Hocam hiç merak etmeyin ben sizi bu kötü arkadaştan kurtaracağım. Cimere yazdım yarın savcılık dosyayı hazırlar, haftaya polis ifadeye çağırır. Arap kardeşimize yapılan bu ahlaksızlığın cezası yargı karşısında olacak :kekw:
  2. Pew Pew

Nays hesabıma ilk yükleme yapamıyorum

Alıcı adına Nays yaz. Kabul etmezse Türkiye İş Bankası Anonim Şirketi yazıp dene
  3. Pew Pew

Sizce bu paranın kaynağı ne olabilir?

Baban bankamatik memuru olabilir
  4. Pew Pew

Kredi kartına para iadesi olursa para nasıl kullanılıyor?

Evet borcun varsa borçtan düşer yoksa kullanılabilir limitiniz artar
  5. Pew Pew

Sonradan taksitlendirme kalkıyor

Yeni alışverişler için geçerlidir muhtemelen
  6. Pew Pew

çözüldü

Yanlışlıkla tüm parayı kırmızıya bastım :kekw:
  7. Pew Pew

Ekstre taksitlendirme hk.

Hergün değil hergün olsa 38*30=1140 TL faiz olur hocam %100 den fazla :ROFLMAO:
  8. Pew Pew

Banka kartımla İnternetten alışveriş yapamıyorum

Nays a atıp kullanmak mantıklı. Kart ayarlarında yurt dışı alışveriş kapalı olabilir onu kontrol ettin mi ?
  9. Pew Pew

Garanti bbva şifremi sıfırlayamıyorum

En temizi şubeye gitmek
  10. Pew Pew

Borç yiğidin kamçısı mı gerçekten?

Hocam durumunuz o kadar kötü değil kimsenin yardım edeceğini sanmıyorum bence siz birkaç gün bu halka arz olayını araştırın çevrenizde de girenler vardır illa ki onlara sorun kafanıza yatarsa bu yolu deneyin. Hatta anne ve kardeşleriniz adına da hesap açarak katılım miktarınızı arttırabilirsiniz...
  11. Pew Pew

Hocam talep toplanıyor 2 ya da 3 gün oluyor genelde almak istediğin kadar talep gönderiyorsun. Talep toplandıktan birkaç gün sonra sonuçlar açıklanıyor kaç adet dağıtıldığı vs. Sonra hisseler hesabınıza geçiyor. Artık arz talep meselesi talep fazla olursa ki oluyor son 1 yıldır filan halka...
  12. Pew Pew

Ben bu sitede yazan max tutarla giriyorum genelde %60-70 ını filan veriyor
  13. Pew Pew

https://halkarz.com Bu sitede halka arz olan şirketler var üstlerine tıklayarak getirilerine bakabilirsin 1709119423 Asıl sen kafayı yemişssin sanki kumara bas dedik parayı Düşsede zaten 200-300Tl filan veriyor %10 düşssün 20-30 Tl zarar o sırada çekmeye çalışır. Kar ederse sıkıntı yok...
  14. Pew Pew

Hocam halka arzlara katılabilirsin azda olsa katkısı olur
Top Bottom