YazılımKafa
80+ Silver
İyi yapmışsın. Bende öyle yapıyorum. Taksiti kaldırınca hiçbir şey alamayız.Maximum kartta amazonda 9 taksit imkanı var alabildiğimi aldım valla yarın ne olcağı belli olmuyor bu ülkede
ben böyle ülkenin gitmek için bir sebep dahaKuveytte kalkıyor. Diğerlerinde de muhtemelen kalkacak. Çok kötü oldu
Yeni alışverişler için geçerlidir muhtemelenKartında seçili taksit sayısı 0 ‘dan büyük olan müşteriler için taksit sayısı 1 Nisan 2024 tarihinde 0 olarak güncellenecektir. İşlemler tek çekim olarak gerçekleşecektir.
Bu madde gelecek taksitlerin tek çekim olarak tahsil edileceği anlamına geliyor sanırım. Kalan taksit sayısı 4 olsa bile 1 Nisan itibariyle 4 taksidi birden alacak.
Yok. Kuveytte tüm harcamaları taksitlendirme seçeneği var. Kredi kartı ayarlarında tüm harcamaları otomatik yapması için ayarı açıyorsun. Bu ayardan bahsetmiş. Eskiden bunu açmış olsan bile artık bunlara taksit yapmayacakKartında seçili taksit sayısı 0 ‘dan büyük olan müşteriler için taksit sayısı 1 Nisan 2024 tarihinde 0 olarak güncellenecektir. İşlemler tek çekim olarak gerçekleşecektir.
Bu madde gelecek taksitlerin tek çekim olarak tahsil edileceği anlamına geliyor sanırım. Kalan taksit sayısı 4 olsa bile 1 Nisan itibariyle 4 taksidi birden alacak.
Sonuç olarak Nisana kadar hala taksit şansımızı kullanabiliyoruz o zaman.Yok. Kuveytte tüm harcamaları taksitlendirme seçeneği var. Kredi kartı ayarlarında tüm harcamaları otomatik yapması için ayarı açıyorsun. Bu ayardan bahsetmiş. Eskiden bunu açmış olsan bile artık bunlara taksit yapmayacak
Evet. Diğer bankalar henüz bir şey paylaşmadı. Diğerleri ne yapacak göreceğiz.Sonuç olarak Nisana kadar hala taksit şansımızı kullanabiliyoruz o zaman.