Arama sonuçları: *

1. Reapt0r

Papara Black Kart Çıkarttırmak Ücretsiz mi?

Papara black kart herzaman ücretsiz, kargo parası vs yok herhangi bir ücret ödemiyorsun. Papara Black Kartı kaybettiğin zaman yada kart zarar gördüğü zaman iptal edip yeni kart çıkartıyorsun, yine ücret almıyorlar. İstersen zevkine iptal et, yeni kart talep et yine herhangi bir ücret...
  2. Reapt0r

Banka Hesabı Açtırmak İstiyorum Hangi Bankayı Tercih Etmeliyim?

bende garanti den hesap açmayı düşünüyorum , şubeye gidip açtırcam da herhangi bir belge vs istiyorlar mı ? kimlikten başka
  3. Reapt0r

Enpara ile halen iletişim halindeyiz destek talebimi halen inceliyorlar ama 2.5 ay oldu her hafta arıyorum, kurye firmasıyla iletişime geçicez diyorlar her seferinde, ondan sonra geri dönüş yapmıyorlar,geçen gün kurye benle iletişime geçti bir şeyler söyledi ben enparaya ileticem dedi halen...
  4. Reapt0r

Merhaba arkadaşlar bir banka hesabı açtırmak istiyorum,birikim yapmak, para transferi ve alışveriş vs yaparken kullanmak için bir banka hesabına ihtiyacım var. Bir çok banka var fakat en kullanışlısı internet bankacılığ iyi olan hangisidir? hangisinden hesab açtırsam bir sorun yaşamam hangi...
  5. Reapt0r

Tam Kapanma da ATM ye Gidebilirmiyim?

bu atm ye gitmek 15dk mı falan anca alır, ilerisinde de bakkal var (arkası sanayi)ama buraya gelirken bir yerden geçiyorsun orada polis olabiliyor genelde ondan korkuyorum, pazartesi arayıp soracağım izin alabilirsem alacağım.
  6. Reapt0r

Tam Kapanma da ATM ye Gidebilirmiyim?

Arkadaşlar şuan tam kapanma sürecindeyiz biliyorum ama atm ye gidip kartıma para yüklemem gerekiyor. Dışarı çoğu insan çıkıyor bizim buralarda ama bilinçsiz kişiler ben çıkmaya korkuyorum çıkmıyorum polis devriye atıyor çünkü mahallede. Tam kapanma sürecinde bankalar kısıtlı şekilde açık mış...
  7. Reapt0r

Papara kimlik doğrulaması

Papara Agt kurye diye bir firma ile çalışıyor, şubeleri bulunduğun bölgede var mı yok mu bilmiyorum,Agt kurye farklı bir kargo ile bağlantılıysada bilmiyorum.Alırken imza falan veriyorsun kartın sözleşmesi var onu imzalıyorsun. 1615620960 +mesela bugün geldi seni evde bulamadı ya, 1 hafta sonra...
Top Bottom