Neler Yeni

Tam Kapanma da ATM ye Gidebilirmiyim?

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Arkadaşlar şuan tam kapanma sürecindeyiz biliyorum ama atm ye gidip kartıma para yüklemem gerekiyor.
Dışarı çoğu insan çıkıyor bizim buralarda ama bilinçsiz kişiler ben çıkmaya korkuyorum çıkmıyorum polis devriye atıyor çünkü mahallede.
Tam kapanma sürecinde bankalar kısıtlı şekilde açık mış, 112 yi arayarak bankalara gidebilmek için VEFA destek hattından onay almak gerekecek.
atm ye gitmek içinde burayı arayıp izin alabilirmiyim, izin alınca bu izin nereye geliyor olabilir sms olarak falan mı çünkü polis beni durdurup sorsa izin olarak ne gösterebilirim.
2. ok ile işaretli yer bulunduğum konum, atm ile ev arası bu kadar
atm.PNG

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
hiç bir şey olmaz denendi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama sen yinede dikkatli ol bizim atm 7dk yürüme mesafesinde ve yanında banka falan yok sadece 4 5 tane dizili atm var market'de yanında gittim bir şey olmadı

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Arkadaşlar şuan tam kapanma sürecindeyiz biliyorum ama atm ye gidip kartıma para yüklemem gerekiyor.
Dışarı çoğu insan çıkıyor bizim buralarda ama bilinçsiz kişiler ben çıkmaya korkuyorum çıkmıyorum polis devriye atıyor çünkü mahallede.
Tam kapanma sürecinde bankalar kısıtlı şekilde açık mış, 112 yi arayarak bankalara gidebilmek için VEFA destek hattından onay almak gerekecek.
atm ye gitmek içinde burayı arayıp izin alabilirmiyim, izin alınca bu izin nereye geliyor olabilir sms olarak falan mı çünkü polis beni durdurup sorsa izin olarak ne gösterebilirim.
2. ok ile işaretli yer bulunduğum konum, atm ile ev arası bu kadar
Alıntıyı görüntüle
valla ben bu gün keyfi bakkala filan gittim biraz yürüdüm bir şey olmadı polise denk gelmedim tabi

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama sen yinede dikkatli ol bizim atm 7dk yürüme mesafesinde ve yanında banka falan yok sadece 4 5 tane dizili atm var market'de yanında gittim bir şey olmadı
Polisle karşılaşırsan ekmek almaya gidiyorum de

bu atm ye gitmek 15dk mı falan anca alır, ilerisinde de bakkal var (arkası sanayi)ama buraya gelirken bir yerden geçiyorsun orada polis olabiliyor genelde ondan korkuyorum, pazartesi arayıp soracağım izin alabilirsem alacağım.
sanayti.PNG

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,799
Üyeler
166,269
Son üye
alpergngr
Top Bottom