Arama sonuçları: *

1. Remi

Kredi Kartı teslim alınmadan iptal edilebilir mi?

Kapatmaya gerek yok benim görüşümce eğer endişeleniyorsanız kullanıma kapalı şekilde bir süre tutun
  2. Remi

Nays %20 epic games cashback gelmedi

Harcamanın epic games'ten olduğunu yani paranın hesaba 3 gün içinde yatacağını gösteren herhangi bir ibare var mı onu soruyordum ama galiba 3 gün beklemem gerekiyor anlamak için
  3. Remi

tamamdır teşekkürler
  4. Remi

bana bir arkadaşım attı onun geçmişinde gözüküyordu hediye paralar o bugün alışveriş yapmıştı bende gözükmüyor 1703424839 3 gün beklemeden hediye paranın gelip gelmediğini anlamanın bir yolu var mı acaba
  5. Remi

Selamlar dostlar, bugün 570 tllik alışveriş yaptım ancak geçmişimde hediyeparalar gözükmüyor ne yapmam gerek bu konuda
  6. Remi

İş Bankası Maxipuanlarımı nasıl kullanabilirim?

Sanal kart değildi hocam okuduğuma göre bu Maxipuanların kullanıldığı siteler sürekli değişiyormuş bu yüzden uğraşmamak için Param'a yükledim Maxipuanları.
  7. Remi

Hocam Param adlı uygulamaya yükledim Maxipuanları şimdi, TL olarak direkt bakiye olarak yükleniyormuş bu daha iyi oldu gibi direkt istediğim gibi kullanabildiğim için.
  8. Remi

Kart çıkıyor taksit seçenenekleri vesaire gözüküyor ama Maxipuanla alakalı bir şey yok
  9. Remi

Hepsiburada'da kullanmayı deniyorum ama sepette ekstra bir seçenek çıkmıyor Maxipuanlarını kullan tarzında
  10. Remi

Hesabımda 151 Maxipuan gözüküyor bu kaç tldir ve nasıl kullanabilirim?
  11. Remi

Enpara açarken Kimlik Paylaşım Sistemi hatası?

Hocam 5, 6 gündür deniyorum kimliğimin gelmesini beklemiştim
  12. Remi

Enpara açarken Kimlik Paylaşım Sistemi hatası?

Enpara'da hesap oluşturmaya çalışırken bilgilerimi girdiğimde bilgilerimi bulamadığını söylüyor ve başlıktaki hatayı veriyor, ne yapmalıyım?
  13. Remi

Fastpaydan paparaya nasıl para gönderebilirim ?

Fastpay hesabımda 100 tl var paparaya göndermem lazım nasıl gönderebilirim hesabı yeni açtım
Top Bottom