Hepsiburada'da kullanmayı deniyorum ama sepette ekstra bir seçenek çıkmıyor Maxipuanlarını kullan tarzındaHepsiburada trendyol carrefoursa da falan harcayabilirsin.
Kart bilgilerini doğru girdiğine emin miisn normalde kartı seçtiğin yerin altında çıkar.Hepsiburada'da kullanmayı deniyorum ama sepette ekstra bir seçenek çıkmıyor Maxipuanlarını kullan tarzında
Kart çıkıyor taksit seçenenekleri vesaire gözüküyor ama Maxipuanla alakalı bir şey yokKart bilgilerini doğru girdiğine emin miisn normalde kartı seçtiğin yerin altında çıkar.
Banka ile görüş derim çıkması lazım çünkü.Kart çıkıyor taksit seçenenekleri vesaire gözüküyor ama Maxipuanla alakalı bir şey yok
Hocam Param adlı uygulamaya yükledim Maxipuanları şimdi, TL olarak direkt bakiye olarak yükleniyormuş bu daha iyi oldu gibi direkt istediğim gibi kullanabildiğim için.Banka ile görüş derim çıkması lazım çünkü.
Belki sanal kart kullaniyorsundur o yüzden görünmüyordur bende de görünmüyor sanal kart kullanıyorum.Kart çıkıyor taksit seçenenekleri vesaire gözüküyor ama Maxipuanla alakalı bir şey yok
Sanal kart değildi hocam okuduğuma göre bu Maxipuanların kullanıldığı siteler sürekli değişiyormuş bu yüzden uğraşmamak için Param'a yükledim Maxipuanları.Belki sanal kart kullaniyorsundur o yüzden görünmüyordur bende de görünmüyor sanal kart kullanıyorum.
Nays a yüklenmiyor mu acebSanal kart değildi hocam okuduğuma göre bu Maxipuanların kullanıldığı siteler sürekli değişiyormuş bu yüzden uğraşmamak için Param'a yükledim Maxipuanları.