İş Bankası Maxipuanlarımı nasıl kullanabilirim?

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,957
Hesabımda 151 Maxipuan gözüküyor bu kaç tldir ve nasıl kullanabilirim?

Hepsiburada trendyol carrefoursa da falan harcayabilirsin.

Hepsiburada trendyol carrefoursa da falan harcayabilirsin.
Hepsiburada'da kullanmayı deniyorum ama sepette ekstra bir seçenek çıkmıyor Maxipuanlarını kullan tarzında

Hepsiburada'da kullanmayı deniyorum ama sepette ekstra bir seçenek çıkmıyor Maxipuanlarını kullan tarzında
Kart bilgilerini doğru girdiğine emin miisn normalde kartı seçtiğin yerin altında çıkar.

Kart bilgilerini doğru girdiğine emin miisn normalde kartı seçtiğin yerin altında çıkar.
Kart çıkıyor taksit seçenenekleri vesaire gözüküyor ama Maxipuanla alakalı bir şey yok

Maximum puanlar hepsiburada üzerinde bende de görülmüyor.Yapikredi puanları görülüyor mesela.Carrefoursa,Migros,a101,bim,şok gibi büyük marketlerde geçer ama bim de bazen geçmiyor mesela gidince kariyere sor.

Banka ile görüş derim çıkması lazım çünkü.
Hocam Param adlı uygulamaya yükledim Maxipuanları şimdi, TL olarak direkt bakiye olarak yükleniyormuş bu daha iyi oldu gibi direkt istediğim gibi kullanabildiğim için.

Belki sanal kart kullaniyorsundur o yüzden görünmüyordur bende de görünmüyor sanal kart kullanıyorum.
Sanal kart değildi hocam okuduğuma göre bu Maxipuanların kullanıldığı siteler sürekli değişiyormuş bu yüzden uğraşmamak için Param'a yükledim Maxipuanları.

Geri