Arama sonuçları: *

1. SeastoreKing

Almanya'dan biri Türkiye'deki 18 yaşından küçük birine nasıl para transfer eder?

wise üzerinden papara ibanın varsa ona atabilir. paparaya atılıyor mu bilmiyorum ama yoksa başkasının ibanına da attırabilirsin herhangi bi bankaya.
  2. SeastoreKing

papara sanal kart cashback yapıyor mu

evet yapıyor
  3. SeastoreKing

15 Yaş için Kredi Kartı önerisi

alamazsın.
  4. SeastoreKing

800 TL dolandırıldım ve başkası dolandırılmasın

Konuma gidersen öğrenirsin yaşadıklarımı şimdi buraya yazıp kirletmiyim.
  5. SeastoreKing

Evet 2. El alım ücreti diye belirtmiştim.
  6. SeastoreKing

Sağolun olayın peşini bırakmicam güncellemeleri buraya yazarım.
  7. SeastoreKing

Adamın herşeyini bulduk zaten şimdi karakoldan geldim. Adamın uyuşturucudan ve başka birsürü kişiyi dolandırmaktan sabıkası varmış. 19 yaşındaymış resmini falan da gösterdiler bana adresi de varmış.
  8. SeastoreKing

Dediğim gibi para bir şekilde kazanılır ama böyleleri elini kolunu sallaya sallaya dolaşıyor. Benim isteğim cezasını çekmesi.
  9. SeastoreKing

Adamın adresi belli değil daha. İbanda para yolladığımda adı soyadı yazıyor. Adamı bulamazlarsa dava yı kaybetmez miyim? Adam beni suçlu bulur göndermeseydin der.
  10. SeastoreKing

Biz garanti bankasından yatırdık. Dekontda yazıyor zaten 2. El alımı diye. Elimde de kanıtları mevcut. Bankaya gitsek para iadesi yaparlar mı? Bu arada cimer e nasıl şikayet edicem hiç bilmiyorum.
  11. SeastoreKing

Merhabalar dün akşam saatlarinde letgo üzerinden biriyle tanıştım gtx 960 satıyordu. Bende o ilde olmadığım için kargo ile istedim. Adama get yapmasını istedim ama adam uzun sürüyor vs. Diyerek get yapmak istemedi. Bende o zaman önce kargoya vermesini söyledim. O zaman parayı atarım dedim. Oda...
Top Bottom