Neler Yeni

800 TL dolandırıldım ve başkası dolandırılmasın

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Davayı kazanırsan sadece harç falan ödüyorsun o da 38 TL
Dava ile mahkemeler uğraşmıyor pek benden 2. el ürün alan birisi 2 kere davaya vermiş birisi sürekli erteleniyormus

samet4747

80+ Platinum
Bak bunu bilmiyordum. Yani davayı kazanırsan davayı açmak için harcadığın parayı geri veriyorlar öyle mi ?
Hiç bir şey ödemiyorsun. Karşı taraf ödüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dava ile mahkemeler uğraşmıyor pek benden 2. el ürün alan birisi 2 kere davaya vermiş birisi sürekli erteleniyormus
Adam öldürmüş gibi hakim karşısına çıkmıyorsun evde oturuyorsun sonucu belli oluyor.

Adamın adresi belli değil daha. İbanda para yolladığımda adı soyadı yazıyor. Adamı bulamazlarsa dava yı kaybetmez miyim? Adam beni suçlu bulur göndermeseydin der.
bankaya git sana bir dekont verecekler onun ile adliyeye git bende 200 tl dolandırıldım sizin gibi ama daha farklı yöntemle ziraate gittik ve dekont aldık adam hakkında bütün bilgiler elimize geldi.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hiç bir şey ödemiyorsun. Karşı taraf ödüyor.

Adam öldürmüş gibi hakim karşısına çıkmıyorsun evde oturuyorsun sonucu belli oluyor.

bankaya git sana bir dekont verecekler onun ile adliyeye git bende 200 TL dolandırıldım sizin gibi ama daha farklı yöntemle ziraate gittik ve dekont aldık adam hakkında bütün bilgiler elimize geldi.
Aydınlandım sağol.

İceWolf

80+ Silver
Dava açmayacaksın, suçduyurusunda bulunacaksın. Hiçbir masrafı yok. Direk gidip savcıyada yapabilirsin bu en kısa yolu. Cimere şikayet edersen onlar savcılığa havale edip savcının inceleme yapmasını ister. Belgelerinle direk savcılığa... Tahminimce sen suç duyurusunda bulununca satıcı sana yalvarır paranı iade etmek ister.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Dava açmayacaksın, suçduyurusunda bulunacaksın. Hiçbir masrafı yok. Direk gidip savcıyada yapabilirsin bu en kısa yolu. Cimere şikayet edersen onlar savcılığa havale edip savcının inceleme yapmasını ister. Belgelerinle direk savcılığa... Tahminimce sen suç duyurusunda bulununca satıcı sana yalvarır paranı iade etmek ister.
Dediğim gibi para bir şekilde kazanılır ama böyleleri elini kolunu sallaya sallaya dolaşıyor. Benim isteğim cezasını çekmesi.

Erda Yıldırım

80+ Gold

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Geçmiş olsun dostum ya üstüne basa basa söylüyorum.
HAVALE KARŞILIĞI KARGO YALANINA KANMAYIN !

onurorkun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
onur örkün
Merhabalar dün akşam saatlarinde letgo üzerinden biriyle tanıştım gtx 960 satıyordu. Bende o ilde olmadığım için kargo ile istedim. Adama get yapmasını istedim ama adam uzun sürüyor vs. Diyerek get yapmak istemedi. Bende o zaman önce kargoya vermesini söyledim. O zaman parayı atarım dedim. Oda covidden dolayı vs. Bekleyemem dedi. Adamla da bayağı muhabbet etmiştik. Profili de güvenilire benziyordu. Bende adama güvenip attım parayı. Sonra adamı bekliyorum bekliyorum yazmıyor. Ondan sonra da birdaha yazmadı arkadaşlarım falan yazdı adam kart hala satılık diyor. Şimdi elimde dekontu vr bütün wp ss leri mevcut. Numarası da var ama tahminimce kendi numaası değil. Bu adamı hangi mecralara nasıl şikayet edebilirim? Artık parayı almak umrumda değil. Adalet yerini bulsun yeter.
adamin ad soyadini biliyorsan söle bana özelden tcsini adresini verim sana

sweett

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Arda Dalser
Merhabalar dün akşam saatlarinde letgo üzerinden biriyle tanıştım gtx 960 satıyordu. Bende o ilde olmadığım için kargo ile istedim. Adama get yapmasını istedim ama adam uzun sürüyor vs. Diyerek get yapmak istemedi. Bende o zaman önce kargoya vermesini söyledim. O zaman parayı atarım dedim. Oda covidden dolayı vs. Bekleyemem dedi. Adamla da bayağı muhabbet etmiştik. Profili de güvenilire benziyordu. Bende adama güvenip attım parayı. Sonra adamı bekliyorum bekliyorum yazmıyor. Ondan sonra da birdaha yazmadı arkadaşlarım falan yazdı adam kart hala satılık diyor. Şimdi elimde dekontu vr bütün wp ss leri mevcut. Numarası da var ama tahminimce kendi numaası değil. Bu adamı hangi mecralara nasıl şikayet edebilirim? Artık parayı almak umrumda değil. Adalet yerini bulsun yeter.
Ya hocam çocuk gibi kaç yıldır kanıyorsunuz şunlara. Test etmeden güvenilir olduğu kanıtlanmamış bir firmadan uzaktan ürün satın almayın.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
adamin ad soyadini biliyorsan söle bana özelden tcsini adresini verim sana
Adamın herşeyini bulduk zaten şimdi karakoldan geldim. Adamın uyuşturucudan ve başka birsürü kişiyi dolandırmaktan sabıkası varmış. 19 yaşındaymış resmini falan da gösterdiler bana adresi de varmış.

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Bende ürün satmıştım. Adam bana güvenip önce parayı attı. Hemen yolladım kargosunu. Bilemiyorsun işte

Taha.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Taha Yasin Yıldızhan
Geçmiş olsun

Top Bottom