Arama sonuçları: *

1. S

Papara IBAN diğer katlar gibimi

Arkadaşlar papara ibanina her kart tarafından para atılabilir mi yani normal bir kart gibi
  2. S

Papara tarzı kart önerisi

1 sene var tam ama beklerim
  3. S

ön ödemeli ne hocam tam olarak birde ziraatten alınır mı? ama 18 imi bekliyeyim diyorsunuz
  4. S

Arkadaşlar bende papara var şuan onu kullanıyorum bana göre yeterli para yatırırken çekerken para kesmiyor alışveriş yapıyorum vs. flan zaten bilirsiniz ama bu papara flan yerine direk ziraatten flanmı alsam bu papara belki ilerde sıkıntı çıkarır ne bilim artık onun yerine faha güvenilir bir şey...
  5. S

Nays kullanmalı mıyım ne gibi avantajları var?

Avantaj olarak hocam diğer kartlardan markalarla anlaşmalı uygulamadan bakıp naysa özel yerlerden satın alırsan indirim veriyor ve + olarak cashback var baya veriyor oda geri
  6. S

Papara Sözleşmeli Hesaba geçemiyorum

Ben kartı 1.5 sene önce aldım ozaman böyle bir şey yoktu şükür
  7. S

Öğrenci için en iyi banka hangisi (acil) ?

Papara kesinlikle bende nays da var ama papara normal bir kart gibi her türlü kullanırsın ve lara gönderme alma günü şeylerde sıkıntı yaratmıyor black kart ama
  8. S

peder dolandırıldı yardım

tekrar o parayı nasıl kazanabilirsiniz onu düşünün şikayet vs. den bir şey çıkmaz genelde öylr oluyor ama şansınızı deneyin
  9. S

Nays nedir nasıl kullanılır

Hocam peki nays ile her satın aldığımız dami yoksa bazen mi geliyor bu nays kampanyasi 1702546282 Hocam bu nays ile ne satın alırsak alalım cashbak veriyor demi ama bu cashback paparadada var
  10. S

Baya iyi ozaman bu akşam yaparım peki buna parayı nasıl atıyoruz bankamatik ten atılıyor mu birde benim paparadan buna para atabilirmiyim acaba
  11. S

Hocam aile izni istiyor paparami yoksa bu mu sizce
  12. S

Arkadaşlar bu nays baya indirim sağlıyor nasıl kullanılıyor bu bana genel bi açıklama yaparmısiniz fifa 24 nays la 250 tl ye geliyor galiba onu alacağım ama mantığı ney nasıl para arıyoruz fiziksel kartı varmı yardımcı olurmusunuz
  13. S

18 yaş altı halka arz

o nedir hocam bayadır karşıma çıkıyor
Top Bottom