Neler Yeni

Papara tarzı kart önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar bende papara var şuan onu kullanıyorum bana göre yeterli para yatırırken çekerken para kesmiyor alışveriş yapıyorum vs. flan zaten bilirsiniz ama bu papara flan yerine direk ziraatten flanmı alsam bu papara belki ilerde sıkıntı çıkarır ne bilim artık onun yerine faha güvenilir bir şey açmak istiyorum 17 yaşındayım hangi markadan kart alabilirim hangisi papara tarzında yaşıma uygunmu ziraat bakasından bir hesapmı açsam acaba sizce nasıl bir şey

bada4434

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Bayram Fırat
git velin ile ziraat banka kart çıkar

ibrahimua

80+ Bronze
Arkadaşlar bende papara var şuan onu kullanıyorum bana göre yeterli para yatırırken çekerken para kesmiyor alışveriş yapıyorum vs. flan zaten bilirsiniz ama bu papara flan yerine direk ziraatten flanmı alsam bu papara belki ilerde sıkıntı çıkarır ne bilim artık onun yerine faha güvenilir bir şey açmak istiyorum 17 yaşındayım hangi markadan kart alabilirim hangisi papara tarzında yaşıma uygunmu ziraat bakasından bir hesapmı açsam acaba sizce nasıl bir şey
Sabret biraz banka aç direkt ugrasılmaz ön ödemeli kartlarla

Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Kadir Çelik
papara baya gelişti iban falan da var normal banka hesabı gibi kullanılıyor. üni okuyacaksan ziraat açacaksın kyk için onun dışı garanti, yapıkredi hatta enpara iyidir.

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık
Bildiğim kadarıyla anlaşmalı bir banka ATM'si ile para yatırırken falan kesinti yaşamazsın. Uygulamadan yada direkt müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsin.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,600
İsim
Emre siyah
18 olunca al kartı şuanlık papara kadar sınırlamayan başka kart var mı bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,278
Üyeler
168,274
Son üye
ramazansal
Top Bottom