Arama sonuçları: *

1. SemihÖzdoğdu

Kredi kartına para iadesi olursa para nasıl kullanılıyor?

Nakit avans çekmediğiniz sürece kredi kartında ki parayı çekemezsiniz zaten. Taksitsiz aldıysanız iade ettiğiniz tutar tekrardan kartınıza aktarılıyor, taksit yaptırmışsanız da her ay taksit ücreti kadar kartınıza yansıyor.
  2. SemihÖzdoğdu

Taksit yapmak için hangi kart alınır ?

Doğrudur. En son 2.5 ay önce mont almıştım onu taksitlendirdim. Daha sonra ne oldu bilmiyorum.
  3. SemihÖzdoğdu

Taksit yapmak için hangi kart alınır ?

Ben enpara kullanıyorum ve çoğu internet ve mağaza alışverişine faizsiz taksit yapabiliyorum. Kart ücreti, aidat falanda yok. Ama bonus gibi şeyler nerdeyse yok denebilir.
  4. SemihÖzdoğdu

Ekstre taksitlendirme hk.

Evet öğrenciyim. Teşekkürler bilgilendirme için.
  5. SemihÖzdoğdu

Çok teşekkürler dostlar. Hiç kredi kartı bilgim yok nerdeyse olabilir mi diye düşündüm ama değilmiş 😁.
  6. SemihÖzdoğdu

Kredi kartımın limiti 2000 tl toplam ekstre borcum 1019 tl. Asgarisi 204 tl yapıyor. Asgarisini ödediğim de 38 Tl gibi bir gecikme faizi geliyor. Bu 38 tl her gün mü geliyor yoksa bir sonra ki ekstre kesim tarihine kadar mı toplam 1 defa olarak mı ?
  7. SemihÖzdoğdu

Bende akdi faiz ile alakalı bir şey soracağım yardımcı olabilicek var mı ?
  8. SemihÖzdoğdu

Akbank Chip Para Sorunu

Hallettim hocam. Hepsiburada'dan 5 liralık razer gold kodu alıp bozdurdum, ondan sonra her yerde kullanabilmeye başladım.
  9. SemihÖzdoğdu

Amazon Prime Cashback Yapan Banka???

Hocam akbankta %25 chip para iadesi yapıyor. Seçenek olarak değerlendirebilirsiniz.
  10. SemihÖzdoğdu

AİDATSIZ KREDİ KARTI

Garanti bonus 354 Tl aidat almıştı. 6 Ay kalma sözüne 200 bonus verelim dediler çok zorlamama rağmen. İptal ettirdim akbank free başvurusunda bulundum.
  11. SemihÖzdoğdu

Akbank Chip Para Sorunu

Hocam kredi kartım yok akbankta. Aradım dedim ki sizden kredi kartı alsam, kredi kartı borcunu banka kartımda ki chip para ile ödeyebilir miyim hayır dediler. Hayır dediler ama hesap kesiminden önce chip para ile ödersen oluyor sanırım bir kaç forumda daha görmüştüm ki sizde yapıyormuşsunuz...
  12. SemihÖzdoğdu

Akbank Chip Para Sorunu

Evet orda gözüküyor kart bilgilerini girince. Ancak market alışverişinde kullanmak istediğim için hepsiburada'dan alacağım bir şey yok. 1 Tl çektirme olayını deneyeceğim birazdan umarım olur tekrardan bilgilendirme yapacağım.
  13. SemihÖzdoğdu

Akbank Chip Para Sorunu

Hocam onuda denedim. Banka kartı olduğu için midir nedir chip para seçeneği çıkmıyor.
  14. SemihÖzdoğdu

Akbank Chip Para Sorunu

Hocam aradım az önce bizlik hiç bir şey yok diyor adam. Diyorum ki adama yetersiz chip para hatası veriyor pos cihazı, normal bakiyeden çekmeye çalışıyorlardır diyor. Müşteri hizmetleri destek olamıyor bu chip para konusunda. Kaç tane markete girdim hepsinde bu sıkıntı.
  15. SemihÖzdoğdu

Akbank Chip Para Sorunu

1 Tl'yi normal bakiyeden mi çektireceğim hocam? Ödedikten sonra tekrar chip para ile mi ödeyeceğim anladığım kadarıyla.
  16. SemihÖzdoğdu

Akbank Chip Para Sorunu

Dostlar merhaba. Akbank banka kartımda 300 Tl chip para var. Hangi akbank üye işyeri olan bir yere girsem yetersiz chip para hatası veriyor. Bu sorunun nedeni nedir acaba ? Basit bir şeyse müşteri hizmetlerini aramak istemiyorum.
  17. SemihÖzdoğdu

hisse senedi borç bakiyesi ne oluyor acaba

Ufak tefek soruları sizin için sorun olmazsa özelden sorabilirim hocam. Teşekkürler.
  18. SemihÖzdoğdu

Peki benim bu hisseyi alabilmem için ne yapmam gerekiyor ? Hisse fiyatı 200 lira ben almak için 210 liradan emir verip 210 liradan satan birinin hissesini alamıyor muyum ?
  19. SemihÖzdoğdu

Hocam konuyu bölüyorum ancak benim de bir sorum olacaktı hiç yeni konu oluşturmayayım dedim. Garanti üzerinden dün hisse aldım ve şu an hisse emirleri bölümünde " Borsada " yazıyor. Bu hisse ne zaman satılabilir hale gelir ? Limit fiyatlı emir. ( Daha önce hiç borsa deneyimim yok öyle denemek...
  20. SemihÖzdoğdu

İlk islami kart: Tayyab

Şaka gibi olay. Kendilerini zeki sanmaktan başka hiç bir şey değil. Ama işte zihniyet değişmediği ve gelişmediği sürece bu düzen böyle.
Top Bottom