pc ustasi1
80+ Silver
Beyler babamı bi şekilde ikna ettim gibi taksit yapan kart alacağım. Aidat parası kart ücreti şusu busu olmasın sadece taksit yapacağım
Aidat normal kartların hepsinde var. Taksit konusuna gelirsek en çok taksit yapanlar akbank ve iş bankası genelde. Akbank tercih edebilirsin. Chip para açısından da güzelBeyler babamı bi şekilde ikna ettim gibi taksit yapan kart alacağım. Aidat parası kart ücreti şusu busu olmasın sadece taksit yapacağım
Aidat ücretleri ne kadar oluyor genelde ? v-ve internetten alsam ne kadar zamanda başvurum kabul edilir ve evime gelir kartAidat normal kartların hepsinde var. Taksit konusuna gelirsek en çok taksit yapanlar akbank ve iş bankası genelde. Akbank tercih edebilirsin. Chip para açısından da güzel
Sonradan taksit işi kalktıBen enpara kullanıyorum ve çoğu internet ve mağaza alışverişine faizsiz taksit yapabiliyorum. Kart ücreti, aidat falanda yok. Ama bonus gibi şeyler nerdeyse yok denebilir.
400 civarıydı son baktığımda. Akbankta mobilden 10 dakika da üye oluyorsun. Onaylanırsa hemen mobilden kartı kullanmaya başlayabilirsin. Kartın gelmesini beklemene gerek yok. Kartın gelmesi de 2 hafta civarı sürüyor o her bankada benzer zatenAidat ücretleri ne kadar oluyor genelde ? v-ve internetten alsam ne kadar zamanda başvurum kabul edilir ve evime gelir kart
Enparaya düşmanlığı var babamın zamanında Faizden dolayı arabasını satmış :/Ben enpara kullanıyorum ve çoğu internet ve mağaza alışverişine faizsiz taksit yapabiliyorum. Kart ücreti, aidat falanda yok. Ama bonus gibi şeyler nerdeyse yok denebilir.
Eyw kankam . Kart ücreti dışında bir ücretleri oluyor mu ? Kart ücretini aylık mı yıllık mı ödüyoruz ?Sonradan taksit işi kalktı
Mesaj otomatik birleştirildi:
400 civarıydı son baktığımda. Akbankta mobilden 10 dakika da üye oluyorsun. Onaylanırsa hemen mobilden kartı kullanmaya başlayabilirsin. Kartın gelmesini beklemene gerek yok. Kartın gelmesi de 2 hafta civarı sürüyor o her bankada benzer zaten
Yıllık ödeniyor. Başka ücret yokEnparaya düşmanlığı var babamın zamanında Faizden dolayı arabasını satmış :/
Eyw kankam . Kart ücreti dışında bir ücretleri oluyor mu ? Kart ücretini aylık mı yıllık mı ödüyoruz ?
Teşekkür ederim .Yıllık ödeniyor. Başka ücret yok
Doğrudur. En son 2.5 ay önce mont almıştım onu taksitlendirdim. Daha sonra ne oldu bilmiyorum.Sonradan taksit işi kalktı
400 civarıydı son baktığımda. Akbankta mobilden 10 dakika da üye oluyorsun. Onaylanırsa hemen mobilden kartı kullanmaya başlayabilirsin. Kartın gelmesini beklemene gerek yok. Kartın gelmesi de 2 hafta civarı sürüyor o her bankada benzer zaten
1 nisandan itibaren kalktı. Sadece eğitim ve sağlıkta yapılıyor. Ben sürekli kullanıyordum diğer bankalardaDoğrudur. En son 2.5 ay önce mont almıştım onu taksitlendirdim. Daha sonra ne oldu bilmiyorum.
Açıkcası ben world öneririmBeyler babamı bi şekilde ikna ettim gibi taksit yapan kart alacağım. Aidat parası kart ücreti şusu busu olmasın sadece taksit yapacağım