Arama sonuçları: *

1. Shyankh

🔥🔥NAYS FİZİKSEL KART ÇIKMIŞ!!🔥🔥

Bunu nasıl aldınız, bende sadece siyah ve beyaz seçenekleri vardı ve sendeki daha lüks duruyor ve bendekiler yatay tasarım.
  2. Shyankh

Benim geldi, beyaz renk, abimle aynı anda sipariş verdik, o siyah, ben beyaz, benimki geleli 1 hafta oldu ama siyah hala gelmedi.
  3. Shyankh

Bu arada başvurunun açılıp açılmadığını görmek için, en sağdaki kartlarım sekmesine girmeniz lazım, tam ekran bildirim geliyor zaten başvur diye, gelmezse kartlarım sekmesinden muvcut kartınıza tıklayın en altta başvurma butonu çıkıyor
  4. Shyankh

Evet, bende de gitti şu an
  5. Shyankh

Visa, kartın üzerinde yazıyor zaten.
  6. Shyankh

Nays fiziksel kart başvurusu bütün kullanıcılar için erişime açıldı sanırım, evde 2 kişi kullanıyoruz, ikimize de şu andan itibaren gelmiş bulunmakta.
  7. Shyankh

Nays cashback kazanılan max miktar

Cümlemin başında da belirttiğim gibi en azından yapabildiğimiz kadarını yapalımdan bahsediyorum. Zaten tam anlamıyla yapmak istersek bankalara hiç bulaşmamak lazım ama günümüz şartlarında bu oldukça zor, bu yüzden en azından elimizden geldiğince çaba sarfetmek, uğraşmak nispeten daha iyi.
  8. Shyankh

Doğru diyorsunuz, kusura bakmayın arkadaşlar.
  9. Shyankh

O işverenin parası olduğu için o an sorumluluk ona ait oluyor, ben maaşımı ayın 1'inde alacaksam mesela o para benim hesabıma yattığı an artık o paranın sahibi benim, sorumlulukları da benim üzerimde olur. İşin içinden çıkamayız diyipte de her şeyi kestirip atmak da olmaz yani, bu yüzden...
  10. Shyankh

Benim mantığım değil ki bu Kuran'ın mantığı, dediğiniz gibi yapmak Kuran'a göre en iyi yol olur ama günümüzde bunları uygulayamacağımıza göre konu kendi yetkimizi aşıyor, işveren, devlet falan derken gidiyor. Eğer tam anlamıyla dini yaşamak istiyorsak olabildiğince kendimizi sakınmanız gerekir...
  11. Shyankh

Kuran'da yazanın bencesi olur mu? Haram Allah'ın yasakladığı şeylerdir, bunun üstüne bir şey eklenemez. Evet, günümüzde dini yaşamak kolay olmadığından bir çoğumuz günahkar yaşıyoruz zaten, bunu kabul edemediğimizde de normalleştirmeye çalışıyoruz.
  12. Shyankh

Hiçbir şey yapmasak bile, müşterisi olarak, kredi kartını kullanarak, faiz dönen haram bir sisteme destek vermekten dolayı da caiz olmadığı söyleniyor. Günümüzde zaten bunları yapmadan yaşamak oldukça zor ama dinine bağlı insanlar olarak olabildiğince kaçınmak bizim faydamıza olur. En azından...
  13. Shyankh

[ÇÖZÜLDÜ] Harcamayı Belgelendirmek

Mail'inizi kontrol edin, e-Faturanız iletilmiş olması lazım.
  14. Shyankh

Nays kart cashback sınırı ne kadar?

Kampanyalar kısmında ilgili kampanyaya tıkladığından her şey yazıyor, kaç TL sınır ve kaç TL kazanmışsın gibi. 100 TL sınır
  15. Shyankh

Tosla mi ininal mi Steam icin

Nays'ta 18 yaş sınırı yoksa ya da 18 yaşından büyüksen kesinlikle Nays öneririm. Steam, Epic Games, Microsoft (Store, XBOX) alışverişlerinde %20 ücret iadesi yapıyor.
  16. Shyankh

UPTION Kart Güvenilir mi?

Amazon Prime için cashback yok ve Netflix, Youtube, Spotify da toplamda 50 TL ile sınırlı %60 cashback varmış
  17. Shyankh

Kendi sitesinde 20 TL olarak belirtmiş https://www.uption.com.tr/en-son-kampanyalar/youtube 1682587576 Peki Sipay, Papara gibi mi anında cashback yoksa Nays gibi 1 gün sonra mı yatıyor
  18. Shyankh

UPTION kartın verdiği cashbackler çok iyi duruyor, hala Amazon'da %50 veriyor, Hepsiburada Premium için %100 (bedava) veriyor, Youtube için %50 (20 TL'ye kadar) veriyor. Siz ne düşünüyorsunuz, kullanan var mı? Güvenilir midir? Ve sanal kartında da bu casbacklerden yararlanabiliyor muyuz?
  19. Shyankh

Trendyol'da Cashback Veren Kartlar

Nays'ı kullanamayacağımı zaten belirttim
  20. Shyankh

Trendyol'da Cashback Veren Kartlar

Evet, onu gördüm şimdi, başka daha fazla veren var mı acaba
Top Bottom