Arama sonuçları: *

1. Sucmuİsledik

Kredi kartı nakit avans limiti

teşekkür ederim
  2. Sucmuİsledik

Kredi kartı nakit avans limiti

kredi kartında kullanılabilir nakit avans günlük olarak mı değişmektedir kartımın nakit avansı dün 5728 tl iken bugün tekrar 6250 tl olmuş bilgisi olan varmıdır?
  3. Sucmuİsledik

Avans hesap başvurum onaylanır mı?

Şubeye gitsem reddetme ihtimali varmı garantide çalışan tanıdık bir abime sordum onaylamışlar dedi ama emin olamadım
  4. Sucmuİsledik

Avans hesap başvurum onaylanır mı?

31 Mayıs bir avans hesap başvurusu yapmıştım ön değerlendirme olumlu sonuçlanmıştı aradan 6-7 gün sonra garantiden böyle bir mesaj geldi sizce onaylarlar mı yoksa reddetme ihtimalleri varmıdır?
  5. Sucmuİsledik

Avans hesap ön onay olumlu sonuçlandı verme ihtimali nedir?

bir ihtiyacım için başvuru yaptım uygulamada kredi başvurunuzun ön değerlendirmesi olumludur belge doğrulama devam ediyor ibaresi mevcut şubedeb yada iletişime geçerek devam edebilirsiniz diyor avans hesap limit arttırımını sizce onaylama ihtimali nedir
  6. Sucmuİsledik

Kredi kartı hesap kesim tarihi hakkında yardım

ekstre kesim tarihinden önce alışveriş yaparsan hesap kesimden sonra yansır son ödeme tarihine kadar ödeme hakkın var dilersen asgarisinide ödeyebilirsin
  7. Sucmuİsledik

Ihtiyaç kredi gecikmesi

ben ayın beşinden beşine maaş alıyorum ama hazır limit ile yararlandığım bir kampanya vardı her ayın birinde ödemem var lakin benim maaşım beşinde yatıyor 4-5 gün gecikme durumunda faiz işleme dışında herhangi olumsuz bir sıkıntı olur mu?
  8. Sucmuİsledik

Yaptığım taksit yanlış girilmiş

itopyadan hazır sistem almıştım peşin fiyatına taksit kampanyaları devam ediyordu bende cardfinans ile 4+2 taksite girdim buda aylık yaklaşık 2000 TL'ye tekabül ediyordu bugün ödemesi geldi 4000 tl bu sorunu nasıl çözerim
  9. Sucmuİsledik

Sistem Alıcam Lakin Kredi Kartı Konusunda Fikir Almam Gerek

Hocam ben bir kredi kartı limtini arttırmayı deniyeyim bakalım olacakmı
  10. Sucmuİsledik

Vardır herşeyde bir hayır hocam en iyisini görüp yaşamanız en büyük temennim bana verdiğiniz cevaplar içinde ayrıca teşekkür ederim kafamda sorular birikmişti :)
  11. Sucmuİsledik

estağfurullah hocam demeyin öyle :)
  12. Sucmuİsledik

yazdığım geliri bankaya kanıtlamak zorundamıyım hocam
  13. Sucmuİsledik

ben asgari ücret alıyorum ne kadar arttırabilirim limit artışı istesem hocam
  14. Sucmuİsledik

Limit arttırımını nasıl yaptınız hocam yani gelirinize göre mi yaptılar
  15. Sucmuİsledik

Bende öyle düşünüyorum hocam da babam yıllardı bu pc işlerine pek sıcak bakmıyor onun için kendi kartımla yapayım dedim kendi param olsa bile karışıyor :)
  16. Sucmuİsledik

5 ay zamanında öderim hocam tek sorun garanti o kadar limit verir mi bana?
  17. Sucmuİsledik

peşin fiyatına taksite bulaşıcam hocam sizde öneriyorsanız fiyatlar uçmadan bu ay sonu almak istiyorum
  18. Sucmuİsledik

limit arttırımı isteği sonrası sonuç mesaj olarak mı geliyor hocam kabul edildiği veya edilmediği hakkında
  19. Sucmuİsledik

mesayilerle beraber 9-10k buluyor hocam ben yinede 8500 yazayım
  20. Sucmuİsledik

Hocam bonus flaşa şimdi giriş yaptım limit arttırımı için gelir istiyor standart olarak asgari ücret mi yazayım geliri kanıtlama zorunluluğumuz var mı? 1683554363 Hocam garanti ile çalışan arkadaşlarım garanti üzerinden taksit yapma diyor çok fazla faiz biniyor ama garantiden taksit yapan...
Geri