kredi kartında kullanılabilir nakit avans günlük olarak mı değişmektedir kartımın nakit avansı dün 5728 tl iken bugün tekrar 6250 tl olmuş bilgisi olan varmıdır?
31 Mayıs bir avans hesap başvurusu yapmıştım ön değerlendirme olumlu sonuçlanmıştı aradan 6-7 gün sonra garantiden böyle bir mesaj geldi sizce onaylarlar mı yoksa reddetme ihtimalleri varmıdır?
bir ihtiyacım için başvuru yaptım uygulamada kredi başvurunuzun ön değerlendirmesi olumludur belge doğrulama devam ediyor ibaresi mevcut şubedeb yada iletişime geçerek devam edebilirsiniz diyor avans hesap limit arttırımını sizce onaylama ihtimali nedir
ekstre kesim tarihinden önce alışveriş yaparsan hesap kesimden sonra yansır son ödeme tarihine kadar ödeme hakkın var dilersen asgarisinide ödeyebilirsin
ben ayın beşinden beşine maaş alıyorum ama hazır limit ile yararlandığım bir kampanya vardı her ayın birinde ödemem var lakin benim maaşım beşinde yatıyor 4-5 gün gecikme durumunda faiz işleme dışında herhangi olumsuz bir sıkıntı olur mu?
itopyadan hazır sistem almıştım peşin fiyatına taksit kampanyaları devam ediyordu bende cardfinans ile 4+2 taksite girdim buda aylık yaklaşık 2000 TL'ye tekabül ediyordu bugün ödemesi geldi 4000 tl bu sorunu nasıl çözerim
Vardır herşeyde bir hayır hocam en iyisini görüp yaşamanız en büyük temennim bana verdiğiniz cevaplar içinde ayrıca teşekkür ederim kafamda sorular birikmişti :)
Bende öyle düşünüyorum hocam da babam yıllardı bu pc işlerine pek sıcak bakmıyor onun için kendi kartımla yapayım dedim kendi param olsa bile karışıyor :)
Hocam bonus flaşa şimdi giriş yaptım limit arttırımı için gelir istiyor standart olarak asgari ücret mi yazayım geliri kanıtlama zorunluluğumuz var mı?
1683554363
Hocam garanti ile çalışan arkadaşlarım garanti üzerinden taksit yapma diyor çok fazla faiz biniyor ama garantiden taksit yapan...