Arama sonuçları: *

1. S

Banka ve kredi kartı sahibi herkes bu konuyu okusun!

Yeni çıktı ya, Dijital kredi kartı işte, gene önlem aldım kapalı hocam her şey.
  2. S

Çıkmıyor işte, eklenmedi muhtemelen sorduğum da yok dediler. Allahtan kart bilgilerini verdikten sonra alışverişe komple kapatıyorum yurt dışı yurt içi.
  3. S

O Sırada Nays kredi kartının sanal kartı olmadığını gören ben. :(
  4. S

💳 KREDİ KARTLARINA KADEMELİ FAİZ GELİYOR!

yani örnek veriyorum 25 bin türk lirası üstü borcum var ise, taksitli olsa bile ekstra bankaya faiz mi ödeyeceğim?
  5. S

💳 KREDİ KARTLARINA KADEMELİ FAİZ GELİYOR!

15k borç var bitecek 3-4 aya kullanmam muhtemelen daha istediğim her şeyi aldım kredi kartı ile, pek okudum da anlamadım kaba tabiri ne demek ne oluyor bu?
  6. S

Kredi kartı güncel borç gözükmüyorken ödeme yapılırsa ne olur?

-10 demek 10 tl fazla para demek düzelir o. Hesap kesim tarihinden sonra.
  7. S

Hangi Kredi Kartını Kullanıyorsunuz?

Artık İş bankası+Nays
  8. S

kredi kartı taksitlendirme

evet
  9. S

kredi kartı taksitlendirme

örnek veriyorum 20 bin Türk lirası kredi kartınız var, taksitle faizii ile birlikte 25 bine çıkıyor, 25 bin Türk lirası olması lazım. 15 bin Türk lirası sistem alıyorsunuz, 20 bin oluyor faizi ile birlikte, 20 bin limitiniz olduğu için yapabilirsiniz. Bu kadar faiz olmaz diye tahmin ediyorum...
  10. S

Arkadaşım Çalıntı CC kullandı

hırsızlığı savunan bir sorunlu arkadaş da, ahkam keserim kesmem seni ne ilgilendirir, ? onları yapan da suç bunları yapan da suç hiçbir şekil de hiçbirini savunmuyorum hepsi en kısa süre de cezalarını bulur.
  11. S

Yapmadan önce düşünecektiniz, hocam ne diyeyim. Hayırlısı. 1720745511 Bir şeyi yaparken bir kere değil 10 kere düşünün derler.
  12. S

kusura bakma ama sana inanmıyorum, eğer dediğin doğru ise en kısa süre de ikinizin de ceza almasını isterim. Suç işlemişsiniz çünkü hocam.
  13. S

Bütün konuyu baştan sona okudum, kesinlikle çorap muhabbetini de senin yaptığını düşünüyorum çünkü durduk yere random atıp duruyorsun, laflarının sonuna xd :d gibi şeyler koyuyorsun, bana göre (bence) millet anlamasın diye arkadaşın üstüne atıyorsun ve random atıyorsun ki senin yapıldığın...
  14. S

Papara iade hakkında

3 iş günü diye kocaman diyor ya hocam, 1 buçuk iş günü olmuş dediğinize göre 3 iş gününü bekleyiniz.
  15. S

Kartımın şifresini unuttum ve bloke oldu .

Valla iş bankasın da ben kaç kere bloke ettim kredi kartımı hep arayıp kaldırıyorlardı ama daha bloke etmiyorum artık şifremi unutmuyorum çünkü :D
  16. S

hayır hocam yanlışınız var, benim kredi kartım bile blokelenince direk müşteri hizmetlerini arayıp açtırıyorum. Araması yeterlidir.
  17. S

Müşteri hizmetleri ile konuşursan sesli bir şekil de yeni şifre belirlemeye aktarıyorlar, ve sonrasın da blokeni kaldırıyorlar.
  18. S

Garanti BBVA gelemeyen iade parası gaming gentrden.

kartla ödeyebilirsiniz iyzico aracı bir firma sanal pos gayet de güvenilir 2 kere iade yaptım geldi.
  19. S

Sizce dolandırıcı mı ? Gerçek mi ?

sms falan atmayın direk müşteri hizmetlerini arayıp görüşün.
Top Bottom