Neler Yeni

Kartımın şifresini unuttum ve bloke oldu .

pc ustasi1

80+ Silver
Bankaya sokuyorum geri veriyor kartı %90 bloke oldu ve şifresini unuttum kartın nasıl değiştirebilirim (Vakıfbank)

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,599
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bankaya sokuyorum geri veriyor kartı %90 bloke oldu ve şifresini unuttum kartın nasıl değiştirebilirim (Vakıfbank)
Kartımı kaybettim yap iptal ettir kartı yeni kart iste aklıma gelen ilk yol bu

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,599
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Arda
Müşteri hizmetleri ile konuşursan sesli bir şekil de yeni şifre belirlemeye aktarıyorlar, ve sonrasın da blokeni kaldırıyorlar.

Bünyamina

80+ Platinum
Şubeden de direkt açtırabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni kart çıkartmak en son yapılacak iş. Müşteri temsilcisinden olmazsa şubeden açtırırsın. Kartın basımı gelmedi çok daha uzun sürer.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Arda
Şubeden de direkt açtırabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni kart çıkartmak en son yapılacak iş. Müşteri temsilcisinden olmazsa şubeden açtırırsın. Kartın basımı gelmedi çok daha uzun sürer.
hayır hocam yanlışınız var, benim kredi kartım bile blokelenince direk müşteri hizmetlerini arayıp açtırıyorum. Araması yeterlidir.

Bünyamina

80+ Platinum
hayır hocam yanlışınız var, benim kredi kartım bile blokelenince direk müşteri hizmetlerini arayıp açtırıyorum. Araması yeterlidir.
Ben müşteri temsilcisinin yönlendirmesi kendim de defalarca denedim ismi lazım değil bir bankada olmadı. Hatta olmadığını belirttim sesini yükseltti karşıdaki çok bilmiş. :D
Şubeye gidip direkt kartım bloke oldu dedim. Yanlış hatırlamıyorsam 1 kağıt imzaladım açıldı.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Arda
Ben müşteri temsilcisinin yönlendirmesi kendim de defalarca denedim ismi lazım değil bir bankada olmadı. Hatta olmadığını belirttim sesini yükseltti karşıdaki çok bilmiş. :D
Şubeye gidip direkt kartım bloke oldu dedim. Yanlış hatırlamıyorsam 1 kağıt imzaladım açıldı.
Valla iş bankasın da ben kaç kere bloke ettim kredi kartımı hep arayıp kaldırıyorlardı ama daha bloke etmiyorum artık şifremi unutmuyorum çünkü :D

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Ahmet Aytekin
Ya bir şey demeyeyim diyorum ama duramıyorum. Babacım buraya yazıp cevap bekleyeceğine bankanın müşteri hizmetlerini arasan daha hızlı ve garanti sonuç alamaz mısın? Forumu çok farklı anlıyorsunuz cidden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,240
Üyeler
165,150
Son üye
S4lamanca
Top Bottom