pc ustasi1
80+ Silver
Bankaya sokuyorum geri veriyor kartı %90 bloke oldu ve şifresini unuttum kartın nasıl değiştirebilirim (Vakıfbank)
Kartımı kaybettim yap iptal ettir kartı yeni kart iste aklıma gelen ilk yol buBankaya sokuyorum geri veriyor kartı %90 bloke oldu ve şifresini unuttum kartın nasıl değiştirebilirim (Vakıfbank)
blokesi açılmaz mı ?Kartımı kaybettim yap iptal ettir kartı yeni kart iste aklıma gelen ilk yol bu
onu müşteri hizmetleriyle konuşmanız lazım bi bilgim yok maalesefblokesi açılmaz mı ?
okey bir konuşayım.onu müşteri hizmetleriyle konuşmanız lazım bi bilgim yok maalesef
hayır hocam yanlışınız var, benim kredi kartım bile blokelenince direk müşteri hizmetlerini arayıp açtırıyorum. Araması yeterlidir.Şubeden de direkt açtırabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yeni kart çıkartmak en son yapılacak iş. Müşteri temsilcisinden olmazsa şubeden açtırırsın. Kartın basımı gelmedi çok daha uzun sürer.
Ben müşteri temsilcisinin yönlendirmesi kendim de defalarca denedim ismi lazım değil bir bankada olmadı. Hatta olmadığını belirttim sesini yükseltti karşıdaki çok bilmiş.hayır hocam yanlışınız var, benim kredi kartım bile blokelenince direk müşteri hizmetlerini arayıp açtırıyorum. Araması yeterlidir.
Valla iş bankasın da ben kaç kere bloke ettim kredi kartımı hep arayıp kaldırıyorlardı ama daha bloke etmiyorum artık şifremi unutmuyorum çünküBen müşteri temsilcisinin yönlendirmesi kendim de defalarca denedim ismi lazım değil bir bankada olmadı. Hatta olmadığını belirttim sesini yükseltti karşıdaki çok bilmiş.
Şubeye gidip direkt kartım bloke oldu dedim. Yanlış hatırlamıyorsam 1 kağıt imzaladım açıldı.