Kartımın şifresini unuttum ve bloke oldu .

pc ustasi1

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,341
Bankaya sokuyorum geri veriyor kartı %90 bloke oldu ve şifresini unuttum kartın nasıl değiştirebilirim (Vakıfbank)

Bankaya sokuyorum geri veriyor kartı %90 bloke oldu ve şifresini unuttum kartın nasıl değiştirebilirim (Vakıfbank)
Kartımı kaybettim yap iptal ettir kartı yeni kart iste aklıma gelen ilk yol bu

Müşteri hizmetleri ile konuşursan sesli bir şekil de yeni şifre belirlemeye aktarıyorlar, ve sonrasın da blokeni kaldırıyorlar.

Şubeden de direkt açtırabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni kart çıkartmak en son yapılacak iş. Müşteri temsilcisinden olmazsa şubeden açtırırsın. Kartın basımı gelmedi çok daha uzun sürer.

Şubeden de direkt açtırabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni kart çıkartmak en son yapılacak iş. Müşteri temsilcisinden olmazsa şubeden açtırırsın. Kartın basımı gelmedi çok daha uzun sürer.
hayır hocam yanlışınız var, benim kredi kartım bile blokelenince direk müşteri hizmetlerini arayıp açtırıyorum. Araması yeterlidir.

hayır hocam yanlışınız var, benim kredi kartım bile blokelenince direk müşteri hizmetlerini arayıp açtırıyorum. Araması yeterlidir.
Ben müşteri temsilcisinin yönlendirmesi kendim de defalarca denedim ismi lazım değil bir bankada olmadı. Hatta olmadığını belirttim sesini yükseltti karşıdaki çok bilmiş. :D
Şubeye gidip direkt kartım bloke oldu dedim. Yanlış hatırlamıyorsam 1 kağıt imzaladım açıldı.

Ben müşteri temsilcisinin yönlendirmesi kendim de defalarca denedim ismi lazım değil bir bankada olmadı. Hatta olmadığını belirttim sesini yükseltti karşıdaki çok bilmiş. :D
Şubeye gidip direkt kartım bloke oldu dedim. Yanlış hatırlamıyorsam 1 kağıt imzaladım açıldı.
Valla iş bankasın da ben kaç kere bloke ettim kredi kartımı hep arayıp kaldırıyorlardı ama daha bloke etmiyorum artık şifremi unutmuyorum çünkü :D

Ya bir şey demeyeyim diyorum ama duramıyorum. Babacım buraya yazıp cevap bekleyeceğine bankanın müşteri hizmetlerini arasan daha hızlı ve garanti sonuç alamaz mısın? Forumu çok farklı anlıyorsunuz cidden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,694
Üyeler
186,519
Son üye
ahmet kuş
Geri