ENPARA CEPSUBE BLOKE YEDİM.

XxXs

80+
Reaksiyon skoru
100
Telefon bende degilken bir tanıdıgım! cepsube girisine birsürü kez denemiş bloke olmuş. Daha hesabı yeni acmıstım enparanın verdigi sifreyi girmedim simdi girecekken bloke olmuş diyor.
Şifremi unuttum diyip yapyıorum oyle de olmuyor napmam gerek tam olarak.
enpara sitesinde a4 e imza isim enpara kartı koyun diyor fakat bende enpara kartı yok nasıl yapıcam bi akıl verir misiniz

çok basit qnb ' ye gidip sorunu çözeceksin başka yolu yok

Enpara uygulamasında ilk ekranda aşağıda çözüm merkezi butonu var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

qnb şubesinemi gidecegim enpara blok icin
Önce çözüm merkezine yaz, yazarak çözemezsen de arıyorlar zaten seni, sonrasında gerekirse gidebilirsin.

Telefon bende degilken bir tanıdıgım! cepsube girisine birsürü kez denemiş bloke olmuş. Daha hesabı yeni acmıstım enparanın verdigi sifreyi girmedim simdi girecekken bloke olmuş diyor.
Şifremi unuttum diyip yapyıorum oyle de olmuyor napmam gerek tam olarak.
enpara sitesinde a4 e imza isim enpara kartı koyun diyor fakat bende enpara kartı yok nasıl yapıcam bi akıl verir misiniz
Hocam gitmeden Müşteri hizmetlerine ulaşın oradan çözüyorlar genelde bilgileri alarak eğer çözmezlerse şubeye gidersiniz.

Hocam gitmeden Müşteri hizmetlerine ulaşın oradan çözüyorlar genelde bilgileri alarak eğer çözmezlerse şubeye gidersiniz.
Enpara uygulamasında ilk ekranda aşağıda çözüm merkezi butonu var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önce çözüm merkezine yaz, yazarak çözemezsen de arıyorlar zaten seni, sonrasında gerekirse gidebilirsin.
Hocam giriş yapamadığım için uygulama ekranında sadece avantajlar kur ekranı gibi şeyler var çözüm merkezine nerden yazacağım?

Hocam giriş yapamadığım için uygulama ekranında sadece avantajlar kur ekranı gibi şeyler var çözüm merkezine nerden yazacağım?

kağıda imza kimlik vesaire ve kimlikle fotoğraf atın falan diyordu gmaile attım şimdilik o bi sonuclansin birde çözüm merkezini arayım bakalım

kağıda imza kimlik vesaire ve kimlikle fotoğraf atın falan diyordu gmaile attım şimdilik o bi sonuclansin birde çözüm merkezini arayım bakalım
Hocam doğru yere attıysanız bekleyin cevabını zaten ararlar muhtemelen sizi.

Hocam doğru yere attıysanız bekleyin cevabını zaten ararlar muhtemelen sizi.
belirttikleri gmaile attım hocam fakat encardida kağıda koyun diyordu ben hesabı yeni açtığım için kart elimde değil o yüzden onu koyamadim ama bişey olmaz heralde

Bu sayfaya her türlü ulaşabiliyor olmanız lazım, olmadı uygulayı silip tekrar kurun.

Ya da direkt arayıp konuşun.
Enpara Müşteri Hizmetleri: 0850 222 3663
Çalışma saatleri: Sabah 08:00 ile gece 01:00 arası.

Ekler

• 600x0w.webp
    600x0w.webp
    31.2 KB · Hit: 18
Son düzenleme:
Bu sayfaya her türlü ulaşabiliyor olmanız lazım, olmadı uygulayı silip tekrar kurun.

Ya da direkt arayıp konuşun.
Enpara Müşteri Hizmetleri: 0850 222 3663
Çalışma saatleri: Sabah 08:00 ile gece 01:00 arası.
ekran bende böyle değil ki dostum. iki seçenek var enparali ol cepsubeye giriş yap alttada kurlar avantajlar diye bölüm var.
ben bı normal arayayim olmadi

Geri